Mycket nu

Just nu springer vi mellan idol och att packa saker i lådor. Imon ska vi skriva på papperna för huset och vi kommer oxå få nycklarna då, så vi ska börja flytta in lite. Fast det blir ju inte helt eftersom att vi måste bli av med våran lägenhet nu. Som föresten ligger ute på blocket.

shabby chic

har nyss varit i valbo en snabbis och när vi kom dit så var det en massa loppisbord efter hela entre sidan. vi hittade en spegel, den kommer jag att måla vit och försöka att få den att se ut som shabby chic, det är så fint. denna spegel kommer att pryda hallen i vårat nya hus=)

Hus

Så nu ska man bli järbobo,tro de eller ej. Det vart klart idag.så på måndag eller tisdag blir det att skriva papper=) förstå ett helt hus. Så våran lägenhet i barrsätra kommer att stå ledig, nån som är intresserad?=)

Ettan var bättre

Män som hatar kvinnor kvinnor var lite bättre än flickan som lekte med elden, fast den var helt okej. Jag har fått nys på en ny inrednings butik Valbo. Stil loftet heter den, låter verkligen som en lantlig stil som jag gillar så starkt. Så nån gång i veckan blir det att åka dit. Snart kommer svärmor på besök så vi har bakat Rocky road från leila. Dom är snuskigt goda=)

Flickan som lekte med elden.

Jag står nu i kön inne på filmstaden och ska hämta ut biljetterna till flickan som lekte med elden. Den går 15.30.tog en tidig bio bara för att man ska hinna med annat idag oxå. Medans vi väntar så ska jag och älsklingen ta en kaffe "att ta med" och gå runt i det fina vädret här i Gävle=) efter filmen så blir det säkert oxå en bit mat oxå här. En hel dag i gävle.

Smyg höstbilder

Här kommer lite bilderna på mitt 6-pack ljung jag köpte idag. och llite andra bilder oxå, tex på min fina kryssblomma.

       
   


Ljung

Nu känner man att hösten är på väg, köpte 6-pack ljung idag på ICA. Nu väntar jag bara på att löven ska bli så där orange gula och falla till marken. 
Idag kan man säga att det blir en riktig TV kväll, först är det Idol sen Efterlyst och sedan True Blood, kan inte bli bättre. 

Imon ska jag åka till Robins skola i Järbo och hjälpa Linnéa med att ta tider och sådant, Robins skola ska ha friidrott. ska vara hemma hos dom kl 08.00, hjälp vad tidigt. då får jag äta frukost med älsklingen. det är ju inte fy skam.  


Hmm??

Bilen är hemma, varför inte ta den och åka en sväng till Valbo, men inte så kul att åka själv. Nån som vill följa med??
Håller även på att tvättar, skönt med bra väder ute så tvätten kan torka ute. torkar mycket fortare och så slipper man ha tvätten i lägenheten.

Beck

Idag blir det Bio och käk i Gävle med Älsklingen, Beck - i stormens öga.
Jag längtar det ska bli så mysigt, fast det är inte förns ikväll.
Nu ska jag fortsätta att titta på Sex And City. Tänkte hinna med några avsnitt innan Henrik kommer hem. måste hinna städa innan dess, ligger en dag efter nu, känns inte bra.
sen vill jag att det ska bli höst och att löven faller från träden. har mycket planer för just löven, ska göra höst här hemma och göra mig en fin höstkrans.
SF Bio: Beck - I stormens öga

Äntligen

har jag fått mitt lantliga kök, iaf i fönstret. Jag tycker iaf att det ge lite lantlig känsla. Det kommer lite bilder från köket och mina två första scrapbookingkort, skriv gärna en liten rad och vad ni tycker.
Det blev även en extra liten bild på mina fina kronor, jag bara älskar kronor. speciellt dom man kan ha värmeljus i=) Sen när jag hittade denna fina gammel dagsa knyt hissgardin på trivsamt så lära jag bara köpa den. Jag blev så nöjd nu med mitt köks fönster.
     

 


RSS 2.0