Snyggt

åh nu är det äntligen fint här i köket, eller ja det har de varit förut oxå men nu har jag fått till det riktigt snyggt på bänkarna oxå....vi fick ju presentkort i julklapp, så nu har vi köpt en ny micro och en espresso maskin,riktigt mums
sen så har vi fått en diskmaskin utav henriks jobbarkompis. Så nu fick man bort diskstället och kunde göra fint på bänken i stället, blev riktigt nöjd faktiskt. sen att slippa diska är ju bara ett STORT plus=)

Nu håller älsklingen på för fullt och gör espresso, kaffe latte och allt vad det nu finns.
Vi har ju en kaffebryggare som är från OBH Nordica Chili serien så nu köpte vi espressomaskinen till den serien så det skulle bli lika, dom är ju så snygga=)

dricker nu på en kaffe latte som henrik gjort, mycket godare än vad man får ute på fiken ;)
jahopp snart är det ett nytt år oxå, och inget nyårslöfte har jag heller, fast en sak är ju roligt det är ju att jag snart fyller 21, fast det är igentligen inge spec, men jag blit ju över 20 sträcket iaf=)

                                                                  

Flickan i källaren

För er som inte vet om detta så vart en flicka kidnappad när hon var 10 år och lyckades rymma när hon var 18år. Förstå 8 år var hon fången, alltså vilka riktiga idioter det finns, det är ju så man blir mörkrädd.
Iaf så följde jag allt som stog om henne varje tiding köpte jag för att läsa och följa.

Iaf så har det nu kommit ut en film som handlar om hennes liv som fången, den heter "Flickan i källaren" 
Nu kommer man verkligen få se vad som igentligen hände henne dom här 8 åren. ja allt är nog inte sanning men i stora drag. När jag såg filmen i hyllan på Videohallen så lära jag bara hyra den.

Flickan i källaren är en baserad på det häpnadsväckande fallet med NATASCHA KAMPUSCH som hölls inspärrad av sin kidnappare WOLFGANG PRIKLOPIL mellan 1998 och 2006.


Försvann:

Rövades bort som tioåring i Wienförorten Strasshof den 2 mars 1998.

Återvände

23 augusti 2006.

Natascha var på väg till skolan när Wolfgang Priklopil drog in henne i sin bil.
I över åtta år hölls hon som sexslav i en fönsterlös källare i Wien. Efter flykten 2006 tog Priklopil sitt liv genom att hoppa framför ett tåg. Rykten har uppstått om att föräldrarna skulle ha känt kidnapparen. Natascha har tjänat en förmögenhet på att sälja sin historia. 


                                                                            
Så är såg Natascha ut när hon kidnappades,              Så är ser Natascha ut idag
Bilden under är hennes kidnappare.


Julgran

Nu så är äntligen granen på plats och alla klapparna under den, blev så mysigt så. Nu är de bara 3 dagar kvar eller snart 2. ska bli så mysigt. all denna goda julmaten och alla är samlade runt samma bord de händer inte jämt.

Jag har även införskaffat mig en "present" till värdfrun, som är min mamma. Hon har alltid velat ha en julEn så då tänkte jag skoja till de och köpte en liten sådan, sen satt jag den i ett jättefin kruka och la runt mossa och satt i ett plast äpple och en plast svamp i den. Blev riktigt snyggt om jag får säga det själv...*stolt* ;)

Så stolt så jag tror att jag ska göra mig en egen oxå, roligt att ge bort saker man gjort själv och som faktiskt ser skapliga ut, inte som dom här teckningarna som man gav bort när man var liten, en blid kunde föreställa olika saker varje dag....ni kommer säkert ihåg själva..haha
Det fattas tre stycken klappar under granen som jag ska slå in nu.

                                                      

Roligt

jag har allttid sagt att: "Jag är inte dum, det blir bara fel när jag tänker". och jag kunde aldrig i min livligaste fantasi tro att jag skulle hitta en sådan tröja som det stod så på. trodde det bara var jag som tänkte så.
men så var jag på city festen förra sommaren och såg att det stod så på en t-shirt i ett t-shirts stånd.
haha tror du inte att man blev lite full i skratt, en sån MÅSTE jag bara ha. kollade runt bland storlekarna, hittade small, YES!!....men den var lite för stor iaf, så de blev inte någon. NO!!
 
Så var jag till den hära nya klädaffären här i Sandviken som heter Not Nakd, där såg jag den, och small här var mycket mindre så jag köpte den.
haha tänkte ha den på julafton och en vit fluga till, tänkte de skulle vara lite roligt, och liksom snygga till det med en fluga. har vart till köpis hur många ggr som helst men inte hittat nå kläder som jag kan ha på julafton, så då kan man ju skapa en ny tradition, i stället för att vara fint kläd så kan man ju vara både rolig och fint klädd=)


Här kommer iaf ett kort på t-shirten. va tycks???

image13

Julbak

Idag blir det att baka lissekattor och knäck, henrik vela ta med sig lussekattor till jobbet imon. Så då är det bara att ställa sig och baka, sen blir det att baka knäck fast de är till oss själva.....haha=)
Ska bli mysigt att baka med älskling. sen även försöka slå in dom tre sista julklapparna, skulle igentligen ha kartong och slå in dom i men hittar ju inga, så får lösa det på ett annat sätt.
Imon blir det även att sätta upp julgranen och lägga under alla paketen.

Och som våran lilla tradition så blir det att dricka glögg och öppna julklapparna som vi köpt till varan på julaftons morgon innan vi far åt skilda håll. undrar va jag får av henrik. spännande=)

Nu plocka lite....

Så kär

Jag saknar dig så otroligt mycket när du inte är hos mig, det går inte en dag utan att jag tänker på hur himla lycklig du gör mig och hur glad jag är som har dig.
Det finnt ingen som du, ingen som kan mätas med dig, för du är helt jävla underbar.
Skulle du försvinna ur mitt liv så skulle mitt liv slockna, för jag är inget utan dig.
Du är mitt allt!!

Älskar dig Henrik!!


                                                   


Ut i kylan

nu är det bara att klä på sig och gå ut i kylan. älsklingen har tjatat länge nu att han vill ut och gå lite...så man lär väl göra det då=) kan vara mysigta att gå ute i det kalla vinter mörkret och hålla kärleken i handen. sen krypa ner under täcket när man kommer hem och titta på en film....mysigt värre=)
nu längtar jag till nästa helg då man får sätta uåå julgranen, det ska bli mysigt och sen lägga under alla paketen.
Igår var henrik in till gävle och köpta julklapp till mig, den står inne i garderoben, hmm....undra va det är för nått.
men man får inte tjuvkika då blir det inge kul på självaste julaftonen.

Nu ut i kylan.

Julklappar

idag har jag vart ner på stan och köpt julklapppar till min kärlek, hoppas att han blir glad men det tror jag nog. jag gjorde en egen etikett eller hur de nu stavas, klippte ut ett hjärta och skrev själv på och tejpade på paketet, sen slog det mig att jag skulle ha klistrat dit den istället, då slipper man ju se tejpen, ja det är lätt att vara efter klok.
Så nu är de äntligen helg. idag blir det att äta tacos *mums* sen kanske äta grillchips jag vet inte ännu.
sen blir de väl Tv...fast jag vet inget som går på tv ikväll..det måste kollas upp. nu åter står bara disken, alltid lika roligt att ta tag i.
jag har tänkt att vi ska klägranen helgen föra julafton alltså nästan helg..istället för dagen före. så kan man lägga under alla julklapparna under granen och att dom får ligga där några dagar och inte bara över natten annars.
då kan man inbilla sig själv att alla julklapparna är till en själv=)...haha.....nämen den ser mysigare ut med julklappar under än ingenting. Nu är det iaf klart, alla julklapprna är köpte. fast har inte slagit in alla, måste ragga upp några kartonger eller nått och lägga dom sista klapparna i.

Nu disken....

Lucia & Tomtar

igår var jag och älsklingen in till Gävle och skulle kika på en gran.....det blev en på Clas Ohlson, det var den ända som var tillräckligt tät och så...vi hade en riktig förra året men den såg ju mer ut som den hade skabb...,den julen jag får en kalle anka gran så kan jag har en riktig gran =)
Jag tänkte visa vad jag köpte igår, jag hittade ett jätte gulligt Lucia tåg och ett gäng jätte mysiga små tomtar..dom coolaste tomtar jag sätt...tänk om våran tomte oxå kunde vara så här vig....detta är köpt på Guldfynd.

nu blir det iaf bonde söker fru....hoppas dom väljer dom som jag tror att dom ska välja=)

                                                      

Marie

gud va roligt att Marie vann...hon är ju bara för bäst....men jag tror även att det kommer att gå bra för Amanda..hon är oxå grymt bra=) Marie har ju redan namnet. hon har ju ett coolt artist namn redan Marie Picasso

Grattis Marie

Storvik

Just nu sitter och i Storvik är och hälsar på mina föäldrar och lillebror. Halv 7 bär de av till parkhallen då ska lillbrorsan spela innebandy, han står i mål.
Så får vi se om dom vinner denna match så=) Älsklingen ska vara borta hela kvällen. han ska kolla på bandy med med jobbet sen ska dom ut och äta och ta några öl, sen kommer han hem till mig. då blir de pusskalas=)

ja va har jag gjort mer i dag, hm...jo jag har tvättat..missfärgade två av mina klädesplagg, fast de var inte nått som spelade roll men iaf. man kan ju se de från andra sidan, att nu fick jag ju helt nya kläder eller en annan färg=) 

imon gäller det

I fredags så var jag ute på stan och gick runt och sökte lite jobb, jag har nämligen börjat en kurs, en söka jobb kurs.  Det är inte så här jätte roligt men idag var det ganska roligt, vi är ett skönt gäng =)
Men iaf till saken nu, jag fick napp på ett ställe, eller jag ska tillbaka dit imon för han hade inte tid att prata i fredags. men de lät som att de skulle kunna bli nått. fast inte en heltids tjänst, men vadå allt är bättre än inget.

Kommer att berätta sen efter att jag har vart där om jag fick det eller inte, skulle vara skoj faktiskt.
Just nu sitter jag vid datorn och har precis kommit hem, tänkte spela ett spel som jag köpte förra veckan som heter Desperate housewives the game. denna serie är jätte bra, spelat är oxå bra, fast det är mycket som inte är klart än. inte allt ännu, eller fattar inte riktigt allt man ska göra men tänkte ta reda på det idag.

man får vara en fru som man får bestämma själv hur hon ska se ut, sen har hon en man och en son oxå. sen kan man börja bråka med dom andra fruarna och sen kan man hålla på med deras män...haha de är skit skoj=)

Köp detta spel=)


RSS 2.0