Myskväll ute??

sitter här och funderar om vi kanske ska ta en myskväll ute idag. igår pratade jag och henrik om att kanske gå ut och äta på nått mysigt ställe och eventuellt gå på bio. det skulle vara mysigt, var länge sen vi gick ut och åt på nått trevligt ställe.
Det kanske blir så idag, skulle ju inte vara helt fel=)

På måndag ska jag till optikern. jag MÅSTE skaffa glagögon. jag ser knappt var det står på skyltarna när jag kör bil. eller jag ser när jag har kommit riktigt nära och det är försent om man nu ska svänga av eller inte. Men jag har provat lillbrorsans brillor, han har oxå nyss fått och dom trivdes jag bra i. dom ska liksom vara svart runt. hehe eller ja ni kommer att få se en bild sen vilka det blir=)

Ha en toppen dag och helg!!

//Tina

Undrar...vad vill ni veta??

jo det var ju ett tag sen man uppdaterade nått här. men jag har inte haft nått att skriva om, inte för att jag har det nu heller. men 1 eller 2 rader ska man väl försöka få ihop. hehe det är det ju nu redan. det var ju lätt jobbat=)

men jag undrar igentligen vad man ska skriva om för att få höga läsar siffror. vad vill folk läsa om?? vad vill folk veta för saker om en person dom inte känner??

Trött

idag har det varit en jobbig dag på jobbet. alla var liksom matt i kroppen. Fast ändå packade vi upp alla pallar som kom, så nu är SIA´s 3 pallar klara=)

Jaha så vad hände när man ko hem idag då med bilen, jo jag fick ju börja skotta direkt när jag kom hem, det var ju jätte mycket snö på parkeringen. Så drygt när man måste göra det själv när det är en "tjej" här som ska fixa sånt och får desutom billigare hyra för att just skotta och klippa och allt som hör till. Man blir så less.

Aja, skit samma. Nu är diskmaskinen klar och sista tvätten ligger i tvättmaskinerna, känns skönt. Om 10 min så börjar Andra Avenyn. dom har ju ändrat detta nu, det visas nu mera en gång i veckan och håller på i 45 min istället för 30 min.

jag ska även beställa klipptid snart. ska försöka klippa mig rätt ofta så jag kan behålla den frisyr som jag vill ja. Nu har det blivit så långt och är inte alls nå bra.

Ha en bra kväll!!

Mycket bra

Är i storvik och hälsar på lite. Henrik är och hjälper en kompis och flytta. Imon är det jobb som gäller på min stora dag, dagen då jag fyller 22 hela år=)
 men det gör inte så mycket, jag hade kalas i lördags för släkten. Fick många fina presenter=)
hehe jo kan ju även slänga in att idag har jag haft mitt körkort i 2 månader. inte så länge kanske men det känns stort att jag har ett iaf, trodde aldrig att jag skulle fixa det eller att det skulle gå så fort från det att jag äntligen tog tag i det.

Aja ha en bra söndag alla där ute.

Hinner inte

så var man hemma igen. har vart till affärn och handlat fika bröd tills på lördag, jag har inte hunnit bakat nått, jag jobbat till 6 varje dag och då är man inte så pigg på att ställa sig och baka. Så det blev köpt fika denna gång. Jo jag ska jag kalas på nu lördag för jag fyller 22år på Måndag den 19 Januari.

Idag är jag ledig och då hinner jag inte heller baka för jag ska tvätta och plocka ner julen som jag inte heller har hinnit med. men förhoppningsvis är julen ett minne blått efter idag.

Bytt lokal

Imon öppnar vi igen, Trivsamt har bytt lokal med Arken Zoo i sandviken (mitt emot systemet). det blir så snyggt så, mycket har vi gjort och mycket är det kvar. men denna lokal är mycket bättre än den förra, mycket större och den passar heminredning bättre på något sätt, om man kan säga så. =)

Imon ska även jag och henrik åka in till Gävle på Bio, Wallander - Hämnden. Spännande.


RSS 2.0