Det tar tid...

Jag lovade ju bilder på huset här för några dagar sedan, men som vanligt så tar det ju en sådan lååång tid när man ska vänta på killar. Henrik skulle lägga in bilderna på datorn från sin kamera för det kan inte jag..mm så långt har han hunnit men sen tar det stopp. först måste han ändra om dom så jag kan lägga in dom här på bloggen och sedan förminska dom, det är två för många saker för karl.

aja, ikväll är det iaf efterlyst och AA det blir nog att spela in AA. För henrik vela oxå titta på efterlyst. Kommer att bli fösta kvällen på länge som vi får sitta ner i lugn och ro och titta på tv, känns skönt.

Fredagsmyyyys

Nu blir det att titta på Så ska det låta och efter det väntar Solsidan, jag tycker att mia är en sådan bra skådis och komiker. hon är så söt när hon går runt där med sin gravidmage. Felix Herngren och Mia Skäringer ser ut att vara ett sådant lyckligt par, fast det bara är på låtsas.
Jag läste att solsidan skulle komma ut med en säsong 2 sen. längtar, och jag hoppas att serien sen kommer att släppas på dvd. detta är en serie man kan se om och om igen.

Ha en mysig fredag alla läsare!


Önskemål

Har fått ett önskemål utav Elin att lägga upp lite bilder på vårat hus. Men jag tror att jag ska låta Henrik knäppa dom kortet med sin kamera istället. Han kan det där med att få dom snygga. =)

Men då får ni lova att ha överseende att vi har inte gjort något åt själva huset, typ som bytt tapeter, golv osv. men sovrummet har vi rustat så det är klart, men då kanske det kommer bilder under kvällen eller imon.

Så länge sen.....

det var verkligen jätte länge sen som jag satt här och skrev, och jag ska vara ärlig så vet jag inte varför det har gått så lång tid sedan jag skrev sist. och jag vet inte vad jag ska skriva nu heller..kommer inte ens ihåg vad mitt sista inlägg handlade om, har inte orkat titta.

Ska väl uppdatera er lite vad jag har gjort idag. Min bror var hem idag och vi fikade och sedan åkte vi till Sandviken och tittade lite på dollar och sedan willys för att inhandla lite saker till Tacosen som vi åt hemma hos mig. det var mycket trevligt, tack en trevlig dag brorsan=)

Imom eller på lördag blir det att gå över till svärföräldrarna och hämta kökssoffan som jag ska få utav dom. Äntligen ska jag få en, som jag har letat. det blir att införskaffa en dyna och fårull tyg som jag ska klä dynan med. kommer att bli så snyggt så.
+ att jag längtar till sommaren då jag ska sätta upp mina snygga gardiner som jag har handlat på Trivsamt. kommer bli så ljust och lantlig känsla hos oss i sommar=)

Tack för mig denna gång, man vet aldrig när vi hörs nästa gång..

RSS 2.0