Egen text

det är verkligen inte kul att måla när man måste måla så litet, litet. Men jag tror att det kommer att bli grymt snyggt. Det blir iaf billigare än om jag hade köpt "väggordet"

Jag håller på att skriver en text på mitt vita klaffbord som står i hallen.
Texten är "Dammtussarna är änglarnas små tofflor" det är så jäkla gulligt=) men tyvärr så tål jag inte tofflorna, men ett fint ord på en otrevlig sak=)

Får se hur texten blir när den är klar, om jag blir nöjd. För då ska jag ge mig på kökssoffan och kistan. Spännande, men det är roligt att man har gjort det själv och inte köpt en text.

efter målningen så återstår det att spela in Andra Avenyn och titta på Efterlyst.

Ha en fortsatt trevlig Onsdag!!

Nu har jag den...

idag kom äntligen boken som jag har gått och väntat på. var in på bokia och där i hyllan stod den, ÄNTLIGEN "inred lantligt inne och ute" Anna Örnberg. Har även den första boken med henne, "ljust och lantligt" tror jag att den heter, är så kul att titta i dessa böcker. Sen har jag oxå en till stor inredningsbok som jag ínte kommer på nu vad den heter men den är oxå helt underbar.

Trädgård

Sitter här i min sköna kökssoffa med min nya vita minidator och är så nöjd med den, den är ju så söt=)

Snart blir det att göra sig iordning till utb. Sen är det bara att hoppas på att det är fint väder oxå när man kommer hem, vill så gärna vara ute i trädgården och pyssla, måste tex tvätta klart mina fönster.
Man vet inte riktigt vart man ska börja för han som bodde här innan oss har bara låtit allt växa o växa o växa lite till=) men så småningom kommer det att bli fint iaf. det är mycket det här med att vara husägare men det är så jävla skoj oxå=) allt man gör, gör man åt sig själv och det blir bara bättre=)

Ha en bra dag!!

RSS 2.0