snö

det första man ser när man valnar är den där vita marken utanför fönstret. men vad är detta, det var ju nästan vår ju. det är så trist när vädret inte kan bestämma sig. ska det vara vinter men låt det snöa och var vinter så, men sen ska det bort för denna vinter inte komma tillbaka...

Aja, ikväll blir det  myskväll, det blir fetaostfylld fläskfile och strips. är så gott när henrik står för maten=)
Sen efter det så blir det att kika på första Beck "Lockpojken" filmen. köper man med Aftonbladet varje Torsdag nu.
Ska snart gå ner på stan måste kööpa nya strumpbyxor, är så drygt med strumpbyxor går sönder efter en provning,
För imon blir det att fara till Karlstad, Henriks kusin ska gifta sig.

Vackra

Jag älskar verkligen denna vacka blomma, jag har tyvärr ingen här hemma, men ska snart bege mig till någon blomsteraffär och inhandla mig en sådan. Sen har jag även tänkt att den dagen jag gifter mig så ska jag ha orkideer i min brudbukett och kanske göra något fint på tårtan oxå med dess vackra blomma.
image50
Bild: Google.se

Melodifestivalen

ja, snart börjar det, skoj skoj, ska snart ladda upp med lite chips och dipp.
Idag var det jätte fint väder, jag och älsklingen gick ut på en liten sväng och jag bara lära ta med mig kameran så här kommer några bilder från våran lilla runda.
Som kanske syns på bilderna så har jag bara knäppt på kyrkan, det är för att jag tycker att den är så fin när man ser den komma upp över träden.
image49
Bild: Privat

När mörkret faller

Nu har jag en jätte bra film att se ikväll "När mörkret faller" jag såg den för jätte länge sen men fick nys om den när jag var inne på en annans blogg. så jag åkte till Videomix och köpte den. Det är en tragisk film, att det ser ut så här i dagens samhälle.
image48
Bild: Google.se

Myskväll

idag blir jag hemma helt själv. älsklingen ska spela fotboll och innebandy med jobbet sen ska dom ut och äta. han åkte iväg alldeles nyss. Så jag har vart på ICA och inhandlat lite gott. Till varmrätt blir det marinerad fläskkarre med strips och lite grönsaker. sen till efterrätt så blir det lösgodis med cola *mumma* så jag kommer nog att klara mig fint i kväll. Fast det fattas en sak, skulle vara skoj om det gick nån bra film ikväll.
Nån som vet nån bra film som går i kväll??
image47
Bild: Privat

Vardagsrummet

Så nu kommer lite bilder från mitt vardagsrum. Nu har äntligen datorn fått sin plats, detta blev mycket bättre att ha den här inne än i sovrummet det blev för trångt. Blev inte så fult som jag trodde att det skulle bli. Smälte in ganska bra faktiskt=) Bilderna blev lite mörka men knäppte utan blixt bara för att jag vela bevara den här mysiga känslan.
image46
Bild: Privat

Tv tittning

Ikväll blir det både "du är vad du äter" och "Efterlyst" kan ju inte bli bättre. Anna Skipper ska ta sig ann Babsan. Det ska bli intressant. Sen ska Hasse Aro jaga bovar.

image45
Bild: Google.se

Chokladbrun

här kommer lite bilder på mitt hår, ny färgat. Jag knäppte och knäppte men det var ingen bild som blev bra, den här med någolunda bra iaf, men inte bra, man ser inte färgen så bra. håret ser ljusare ut än vad det är, tror jag =)
det var inte så bra lyse i på toan. men jag tycker det känns iaf bättre med en och samma färg än utväxt en dess liksom. Måste bara tilägga en sak att jag är sjukt nöjd med mitt nya korta hår, speciellt när det är plattat. det känns så lätt, nästan gång det är dax att klippa mig så kommer det nog att bli lite kortare=)

Sen kommer även en bild på mitt lilla ihop plock, kaktusar från IKEA och den vita långa saken är en sån som man kan ha värmeljus i, den pryder fint på vardagsrums bordet.

image44
Bild: Privat

Klar

Nu har mamma nyss åkt hem efter att ha färgat håret på mig, tusen tack =) jag har precis fönat klart håret. jag köpte en sak från ICA idag, en hårprodukt från Wella, en sån som är skyddar håret och gör det rakare när man plattar det. Blev nästan rakt efter att bara ha fönat det, nu håller plattången på att värma upp, får se hur platt det blir efter det.
Ska fixa håret lite sen och sedan knäppa lite kort så får ni se resultatet =)

Färga håret

ja nu är det dax för att färga håret, börjar bli lite väl mycket utväxt nu. denna gång blir det chokladbrun tror jag att det stod på förpackningen, hoppas det blir bra=)
Nä nu ska jag klä på mig för att gå ut och gå i det fina vädret=) kanske tar med kameran för att visa lite vårbilder, eller ja det känns iaf som vår ute om man tar bort lite snö, lite här och där.

Vi för evigt

Jag älskar dig så otroligt mycket Henrik
Vad skulle jag göra utan dig.
Du är mitt liv, mitt allt.
image43
Bild: Google.se

Hellokitty

Jag tycker att denna katt är så otroligt söt, sen såg jag denna dator på internet. gud vad jag vill ha den =)

image42
Bild: Google.se

Nyklippt

Jag blev jätte nöjd igår när frissan var klar med mitt hår, jag blev så himla nöjd. Jag trodde att det skulle bli bra eller jag hoppades på att det skulle bli det, men jag trodde aldrig att jag skulle bli så här nöjd=)
Det känns lite ovant ännu, man kan inte sätta upp håret lite lätt mera. och sen att kamma det, tar typ några sekunder bara=)

Jag har ju kryssat i en ruta förut att jag vela prenumera på tidningen Cosmopolitan, och så kom den igår, men måsste erkänna att jag kryssad i bara för att man ska få en locktång med, hehe, och jag hoppas att man hinner få den innan jag ska på bröllop, tänkte kolla hur det går att använda den nu i mitt betydligt korta hår. Hoppas Hoppas den kommer snart.

image41

Bild: Privat

klippa

Imon kl 16.00 kommer jag att sitta i frisörstolen och klippa av mitt hår, jag vill göra nått nytt. Jag har spart mitt hår länge och jag gillar mit långa hår, men jag vill ändå ha en förändring, det känns bara som att det hänger där att det inte finns nått liv i det mera. Hehe men nu blir det axellångt hår, jag hoppas att det blir bra=)

Imon blir det oxå kalas, Maja fyller år. grattis lill gumman=)

Kaffebönslyktor

Igår fick jag värsta idén, jag satt på mig jackan och åkte till Ica och köpte kaffebönor och när jag kom hem tog jag mina fyra lyktor som stog inne i sovrummet. Och så här blev resultatet, riktigt nice faktiskt=)image40
Bild: Privat

Lite Smått & Gott

Tänkte visa lite bilder från min lägenhet, mina nya underlägg på köksbordet, blev riktigt nökd med dom. nu blir det fint varje gång man ska äta när man har fina underlägg=) sen så provade jag att sätta bruna panelgardiner bakom mina vita franspanel gardiner, det var så uppet förut men nu blev det bättre och mysigare, det är ju inte helt fel. hehe bara att taklampan blev oxå med i bild, ser ut som månen lyser utanför.

Sitter här och väntar tills Du är vad du äter ska börja, sen blir det Efterlyst, kan inte bli bättre. Älsklingen är inte hemma han är och spelar innebandy, med jobbet. han har lånat min super klubba=) hehe jag skulle oxå vilja spela igen det är så skoj, fast jag vill inte spela med nått lek vill bara spela på skoj liksomimage39
Bild: Privat


Tvätt

Håller just nu på med att viker in tvätten, bäddar sängen och gör lite snyggt, igår så var det städning för fulla muggar här hemma, dammsög och dammade i typ alla skåp i köket. plus att jag inredde min nya smikväska.
Det är en sån här som man kan hänga som ha många fack i sig som man kan ta lös, hehe kanske inte världens bästa förklaring kanske men kan få en bild här nedan=) men jag tror att jag kommer att ha bättre ordning nu iaf.
Snart kommer älsklingen hem, då blir det mysmat, ska göra mat tillsammans det är alltid lika mysigt=)

image38

Bild: Privat


semlor =)

idag blir det semlor i stora lass=)....ska iväg till köpis snart så fort älslingen kommit hem, antingen blir det en semla där på nått mysigt café eller så köper vi med oss hem och myser hemma istället, få se vad han är sugen på.
Tycker ni om semlor??
image37

Bild: Google.se

Ärenden

Ska snart hoppa in i duschen och dra mig neråt till stan och göra lite ärenden. sen kommer snart älsklingen hem oxå från jobbet, då blir det nog att ut och gå lite på en prommis, det behövs=) det är rätt mysigt med alla denna snön, men för min del får den hemskt gärna vara över så våren får titta fram istället=)

Ha en bra dag!!


RSS 2.0