Vitt

nu har jag äntligen fått mi shabby chic bok och jag är så nöjd så=) jag har gjort ett hjärta utav najtråd sen har jag satt på fina pärlor. Den stack jag ner i en utav mina köks blommor. sen har jag även gjort en egen krona som jag blev riktigt nöjd med, men den är inte riktigt klar ännu för dom vita pärlorna tog slut. 

Jag har så många projekt som står och väntar så jag vet inte vart jag ska börja någonstans. Jo jag var ju inne på att ha ett månbord i hallen, men efter att ha insett hur j*vla svårt det är att få tag i ett sådant så gav jag upp. tänkte mig ett slagbord istället som man även kan använda som bord sen när man blir många. 
och det visade sig att det var inte alls svårt att få tag på ett sådant och billigt var det oxå. Min svärmor sa att dom hade ett i källan, gick dit och kikade på det och gick hem med ett stor leénde på läpparna. =)

Jag hittade även en spegel som jag tog med hem. och nu står allt och väntar på att få bli målat vitt. just nu är garaget fullt med målade lister som ska upp i sovrummet när golvet har lagt.  
det kommer att komma bilder på alla saker sen när dom är klara. vet inte om jag har berätta detta tidigare i bloggen att jag var ju hos mormor och morfar och hittade en kista ute i deras förråd, som oxå ska bli vit så klart och den ska få flytta i i vårat fina sovrum sen när det blir klart.

sjuk, sjukare, sjukast

Kan man vara mer sjuk än så här, tror fan inte de. Tycker så synd om mig själv=)

11.30 väntar jobbet och jag jobbar till 16.30. sen blir det att åka hela vägen till Syster Yster som fyller år idag GRATTIS!!!!

sen är hela helgen fullbokad. På fredag ska jag jobba till kl 16.00 och efter det så ska vi åka till Henriks morbror som fyller år. och på lördag så fyller Mackan 35år och då blir det massa folk och kalasande.
Och till sist vart det Söndag ska jag titta på när henrik ska sjunga i kyrkan. Och efter det så kanske vi får tid att måla klart i sovrummet. Har föresten hittat en jätte cool tapet som skulle passa. hoppas den är lika fin i verkligheten oxå....


minst en sväng till

Nu har jag målat de väggar som ska målas, men det behövs minst 1 gång till.
Ska bli så skönt att få iordning sovrummet och göra i ordning och fint där inne. och slippa sova i vardagsrummet, även fast det oxå är mysigt =)

Just nu kikar jag på Ikeas hemsida och ska titta efter garderober till sovrummet, vi har kommit på att vi ska köpa gardenrobs stommar och ställa in och ha gardinder för istället för dörrar, istället för att bygga en egen garderob.
Låter kanske konstigt att ha gardiner som dörr men jag tror det kan bli snyggt speciellt när garderoben kommer att stå mellan två väggan, aja kanske kommer en bild sen när allt är klart så kommer ni att fatta bättre.

Mera Snö

jaha så nu kommer snön oxå, då måste jag skynda mig ut och ta upp mina lövhögar så dom inte blir översnöade.
Fast så mycket snö kommer det säkert inte.

Hehe vi som trodde att det skulle räcka med en färghink till sovrummet men det såg vi rätt snabbt att det gör det inte. men ska måla klart det sista av väggarna av den färg vi har kvar. Färgen blev iaf jätte bra på väggen, kommer att bli varmt och mysigt. Måste bara hitta en tapet som passar.

Nu har jag varit sjuk i 1 vecka och 1 dag. låter som en ner supen tant när jag spratar och snorar som en "snor" unge =)

I helgen

Igår var jag till mormor och morfar med mamma och pappa. vi tittade i deras förråd ute på gården, där kan man hitta mycket roligt. Speciellt nu när jag är inne i en period där jag vill ha gammla och slitna saker. Jag hittade en kista som jag ska måla och göra fin sedan, och en gammal margarin trälåda, alltså en låda som dom kraftade margarin i förr i tiden.

Sen bara längtar jag tills jag får min Shabby chic bok som jag har beställt från jultidningarna. Det stod lite hur man kan göra egna kransar och kronor som jag älskar så mycket. Sedan hur man målar möbler så dom se så där riktigt gammla ut. Längtar så....!!
 
Nu ska jag fortsätta att du och kratta sen ska jag göra iordning min ljung och tall dekoration. ska fixa iordning i en kruka och göra lite mysigt. tallen kanske räcker till en liten krans eller nått. och efter det ska jag gå och jobba, börjar inte förns 14.30 idag.

Olika Kort

Jag tänkte bjuda på lite scrapbooking kort som jag har gjort.
Det första kortet fick Henrik när han fyllde år.
Det andra kortet är till Terese, hon har inte fyllt ännu hoppas inte hon ser detta nu.
Och det sista kortet är till Pappa på farsdag, hoppas han inte heller hinner se detta. 

 
 
   

Ni får gärna skriva en rad om vad ni tycker om korten.


Snö mera snö

Det är så mysigt att sitta här inne och titta ut genom förnstret och se hur snön flyger förbi. Men det är så synd för att imon är den borta eller så är det plask ute. det får aldrig vara riktigt bra. Fast en sak är bra och lite mysig att det är första snön som kommer när vi bor här i huset. så nu står vår lilla röda stuga omringad av vit mjuk snö=)

snart ska jag gå över till Linnéa och förbereda lite innan alla Lucia kandidater kommer dit. Henrik kommer lite senare och ska knäppa kort på dom och göra iordning sedan en affisch som ska pryda här i Järbo.
(men jag måste ju erkänna att jag kommer bara för pepparkakorna och julmusten) hehe skämt å sido.


Kvällens funderare.

...ska jag platta håret nu så jag slipper det imorgon bitti eller ska jag gå upp lite tidigare imon och göra det då?? haha vilka problem man har. Man ska ju vara glad om dom håller sig på en sådan här nivå.

fram och tillbaka

idag känns det iaf mycket bättre, är bara lite tung i huvudet men det är ingenting om man jämför med igår.
jag vaknade av att jag hade ont i huvudet gick ner och skulle ta en tablett men kände att jag började bli snurrig och kallsvettig. så jag gick upp igen och la mig i soffan och hann precis lägga mig ner förns jag kände att jag lära besöka toaletten, in på toan och spydde. Sen höll jag på så där hela dagen, pendla från soffan och toan. Men som tur var vart jag lite bättre till kvällen. Då gjorde henrik mackor till mig och fick ett glas saft, det var allt jag åt denna dag. Inte världens bästa start på veckan men som sagt idag känns det bättre. 

Imon ska jag jobba igen, det känns skönt att få komma ut lite. Tänkte jag skulle få något gjort idag, får ta det sakta men säkert här hemma känner att huvudet inte riktigt är med (inte för att det är det annars heller, men men =) ) 
Ha en bra dag!!

Duvbo kök

håller på att tittar på ikea på kök. har fastnat för duvbos köksluckor. oxå ska det vara med svarta handtag och svart bänkskiva, så snyggt. men det är ju inte bara att välja vilken lucka man vill ha. det finns ju miljoner olika skåp och man kan ha sakerna på miljoner olika sätt, nä sånt orkar jag inte med. 

vi har iaf fått elpannan och Luft/vatten pumpen inklopplad idag. så det känns ju bra.

snart ska vi pysa över till Linnéa och titta på ensam mamma söker och efter det blir det tredje filmen av Johan Falk. Vi har fastnat för dom alla 4:a.  

RSS 2.0