Patrik 1,5

man trodde att det skulle gå lätt och smidigt. för nu har man inte långt hår. men det är tjockt så det skulle räcka till hela sverige. men nu är det iaf svart igen och jag stor trivs =)

18.45 bär det av till Gävle för att äntligen kolla på filmen patrik 1,5. jag tror att det är en riktig Tina-film. Om den är bra, så ska jag önska mig dig på DVD i julklapp. när jag har hittat en film som jag älskar så kan jag verkligen nöta och nöta den=)

Bild: Google.se

Bilder

Nu kommer det äntligen lite bilder från nya lägenheten, det är lite bilder från här och där. Det kommer att komma flera när jag har städar överallt och så. just nu är det inte riktigt snyggt överallt =)
Bilderna är lite suddiga men det är för att jag har knäppt i ett rätt så mörkt rum utan blixt men det är bara för att bevara den mysiga känslan i rummet.
och den svartmålade fyrkanet i badrummet ska inte vara jämn den ska vara ojämn, bara så nu vet=)
Första bilderna från sovrummet, sen hallen och sist badrummet
Lär oxå bara säga att blomdekorationen i fönstret har jag skapar själv, blev riktigt nöjd.
          
   

God natt
Tina♥

Många bollar i luften

NU känns det som att man är överallt och håller på, är inte riktigt klar ute än men det kommer, men jag är iaf klar i sovrumsfönstret, det blev tiktigt snyggt.
Åh det är så skoj att få hålla på å fixa och dona. Få pynta lite här och där. sen har jag även gjort en liten ljusgrupp på vardagsrumsbordet, men höstens färger. För någon dag sen så bytte jag gardiner i köket oxå. så jävla snyggt om jag får säga det själv. Ni kommer att få bild på allt som jag pratar om. JO en sak till jag håller på att fixar lite i badrummet oxå, fast det kan ni nog inte få se förns vi har måla om där som vi ska göra, eller vi ska måla en vägg och själva duschrummet. men ska försöka bli klar med de i helgen.
Hehe en sak till vi ska även måla en vägg i klädkammaren, hehe det kommer bilder.

Hej Då!!

Tina♥

Home Sweet Home

åh vill så gärna ha denna fina skylt "Home Sweet Home" tänk att komma hem och mötas av denna fina skylt i hallen, det skulle vara mysigt och hemtrevligt på något sätt, måste fundera på vart jag ska sätta den så kanske den är min inom kort=) priset är 369kr
Jag sitter och fundera på hur jag ska kunna göra det mysigt inne i sovrummet. jag köpte lite på fru nilsson idag som ska pryda i sovrummsfönstret.


Bild: cestlavie.se

Mycket idag

Om en timme ska jag bege mig till lenas och sitta vid datorn sen kl 14.00 ska jag ut och tuta. efter det närmaste bestämt kl 15.15 ca ska jag ta min cykel och cykla över stan till Fru Nilsson och titta om dom fått hem något fint. dom har mycket fint skulle vela ha allt men vet inte vart jag ska ha allt. har nästan inga hyller att ha något på mera, tråkigt men men=)
Sen ska efter det ska jag hem sätta på mig mina nya fina träningskor och vänta på att hjärtat kommer hem, för då blir det att ut och gå.
efter det ska jag försöka bli klar ute, måste bara lista ut hur jag ska göra med en sak för att det ska bli bra, men för hoppningsvis så kommer det bilder under dagen/kvällen.

I helgen ser jag fram emot att ha helg, få vakna när man vill och ta dagen som den kommer, inte ha massa tider att passa.

Höstmys

äntligen har vi fått fint väder. det är så skönt ute, idag har jag även vart på apoteket igen och köpt hostmedicin. vaknade inatt av att jag hostade, så jobbigt.

idag ska vi göra fint på framsidan, det kommer att komma ute bilder lite senare idag eller imon. vi kommer även att ta en liten höstpromenad i det sköna vädret.

Hopen säng

Vi ska nu sälja våran Hopen säng från IKEA, har tröttnat lite på den, vill ha en svart säng nu. Den är köpt vintern 06.
Är ni sugen på att köpa våran säng, hör gärna av er.

Annars då, jag har blivit förkyld, gör ont i halsen och snoret bara rinner, fast jag har köpt näsdroppar och glass så det blir lent åt halsen, skulle behöva mer hostmedicin oxå, den är nästan slut och jag håller på att hostar ihjäl mig =( 

www.IKEA.se

jobbat

idag har jag jobbat, blir jobba imon oxå...hoppas bara att det kommer fler folk i mon än vad det var idag, i fredags var det oxå ganska lite folk. tiden går så sakta då.
Nu sitter jag i soffan och funderar på om jag ska gå och sova eller om jag ska orka vara uppe en liten stund till. känns som att det är lite för tidigt att gå och sova nu, fast jag är trött.

Passa bra

jag var inne på ellos hemsida och kikade lite, då såg jag ett överkast och ett par kuddar som skulle passa jätte bra i vårat sovrum, dom skulle passa jätte bra med våra tapeter som vi har där.kankse beställer kuddarna iaf, för överkastet var lite dyrt + att vi har ett fint överkast redan=)
                   
  

Skor

Igår kväll, si så där runt 17.45 så åkte jag och henrik till intersport, för att han skulle få en viss procent där genom jobbet på skor. och jag behöver verkligen ett par ut och gå skor. Jag har liksom aldrig kostat på mig ett par riktiga skor, typ som från intersport, teamsportia och stadium och vad alla sportaffärer nu heter. men vi åkte iaf dit, och hittade ett par som var ner satta till 690kr då fick han tyvärr ingen rabatt på redan ner satt pris.
ett pris som jag aldrig skulle köpa ett par ut och gå skor för annars men men. dom är skit sköna och man måste ju försöka ut och gå lite mera så man blir lite smalare=)

Ska iaf till storvik idag och ut och gå med syrran och kanske morsan om hon vill vara med. För henrik ska hjälpa en kompis och spela in några låtar i en studio i storvik, och jag är inte speciellt känd för att kunna ta rätt ton och så, så jag sätter på mig ute skorna och går ut och går istället=)

Snart

Imon jobba, på fredag jobba, sen är dagen kommen. Ladies Night. längtar as mycket. det kommer bli så skoj. LInnéa kommer att komma hit föra då vi ska göra oss iordning ihop och dricka lite och kolla på förra årets DVD 
"Ladies Night 2007"

"jag skänker dig tusen tankar gumman"

Halkbana

det kanske är det roligaste jag har gjort. fast det var lite äckligt när man inte hade nån kontroll över bilen. Vi fick även prova på att sitta i en bil som snurrade runt så man fick känna på hur det är att välta med bilen, det var så äckligt. Efter denna dag så har jag fått så mycket respekt för hastigheten och bilbältet. Man vet aldrig vart eller när det kommer att hända.

Idag ska jag till körskolan och träna på lite teori och sen blir det att ut och köra kl 14.00.

Hare bra!!

IKEA

Dom ringde nyss från IKEA och undra om jag vela jobba mellan 14.30-20.15 och det vill jag ju så klart=)
Hoppas dom ringer mera så det blir mer timmar än vad jag hade i juli. Vi får ju liksom lönen en månad efter.
fast först ska jag se vad jag fick i Augusti. det kommer ju på september lönen.

Så då blir det att cykla hem slänga i sig nån mat sedan cykla ner till resecentrum och ta 13.25 bussen, det är så typiskt att dom inte går oftare. för nu kommer jag komma till jobbet en halvtimme innan jag börjar. kankse smiter in på köpis en snabbis.
Hoppas bara att det är mycket folk på IKEA idag då bara rinner tiden iväg. det borde vara mycket folk om man tänker på vädret.


Ha en bra dag!!


Idol 2008

kanske hur roligt som helst och se vissa göra bort sig=), man tycker ju nästan synd om dom. Men liksom först ta sig till själva stället, sen köa säkert i flera flera timmar och sen när du äntligen kommer in, då sitta och vänta på en plast stol i flera flera timmar tills ditt nr på tröjan ropas upp, då blir du förflyttad till ett annat rum, men med lika obekväma plast stolar, åter en lång väntan.
sen är det din tur att gå in till juryn. får kanske vara inne i några få minuter, och all den väntan bara för att få höra att man är helt jävla tondöv.
ibland undrar man om folk har nått liv överhuvudtaget?? och det ända du fick utav den resan, det var trä(plast)smak i röven.

Håller du inte med??
 

smakråd

så blev man smakråd på tapetfronten. ska följa med mamma och pappa och titta på tapeter, dom ska hämta upp mig kl 12.00. Bra för mamma och få lite råd, för pappa säger bara att det där blir bra det, ska gå fort så han får åka därifrån=) hehe typ som min karl de när vi tittar på gardiner=)
Sen blir det att följa med dom till storvik och vara där en stund och kika lite, för mamma har målat om fönstrerna, hon har äntligen fått dom vita.

13 September - Ladies Night 2008. Längtar sjukt mycket dit, ska bli så jävla roligt =)


Jobba

idag så jobbade man 07.00-14.45. Även fast man kan saker så kan allt ändå gå fel. idag i kassan det slog bara slint, hehe. Svårt att förklara så att ni ska förstå som inte vet hur vi gör i kassan men det var lite roligt iaf. eller ja inte för dom som fick betala för andras varor.

Nä man kanske ska slänga i väg detta mejl och se hur det går.
Sen blir det att ut och gå lite.  Hehe det var nyss in folk hit och tittade på hur det blev efter att vi har bytt tapeter osv. Hyresvärden var här och visade runt ett par en lägenhen, så vela han visa hu vi hade gjort eftersom att vi har bytt överallt. dom tyckte att det var stor skilland i våran lägenhet än vad det var i alla andra lägenheterna här runt, och att vi hade det fint, det är roligt att höra =) *stolt* eftersom att jag tycker att det är roligt med inredning och fixa och donar mycket här hemma

RSS 2.0