Smaksak

Jag går en sökar jobb kurs inom Ams, och nu ska vi ut på praktik fram till den sista november, nå längre får man inte praktisera inom Handels.  Men så ringde jag till Smaksak i Valbo, och för er som inte vet vad det är för butik så är det en heminredningsbutik så klart, som jag Älskar. Chefen där sa att det skulle nog kunna gå bra med en praktik där men att hon vela träffa mig först och så. Så efter städningen så bär det av till Valbo för uppvisning=)
det är bara att hålla tummarna på att jag får praktik där, men framförallt att dom behöver folk sedan oxå, till julen kanske.

hehe då kommer jag gå runt som en drottning där borta och bara njuta av allt fint som är runt omkring en=)

Fast innan det ska jag åka till owes och kolla om dom har sådana hära lyktor som jag vill ha. håller tummarna även här.

Nä nu åter gå till städningen, först dricka upp kaffet.


Smuts

Imorgon är det våran städdag, men jag tror jag ska börja lite smått redan när jag kommer hem. hallen blir smutsigt jätte fort, smuts från skor och allt  som sitter fast under skorna när man går in. plus att jag ändå ska tvätta idag då kan jag liga gärna dra fram dammsugaren oxå lite=)
Igår fick vi även tillbaka våra skåpluckor som vi har fått fixade och målade i vitt (+ blanka), det blev jätte bra.

Ja, så är det Halloween snart....

3,5 timme

Jaha så sitter man här igen på denna meningslösa kurs, om lite mer än en halvtimme så ska jag åka till Lenas och sita vid datorn i 3,5 timme sen halv 4 så ska jag ut och köra, med Lena själv denna gång brukar köra med Claes.

Jag tänkte att det var lika bra att sitta där än att åka hem och sedan åka tillbaka för att köra, för jag behöver träna lite på datorn oxå.
Efter jag är klar så kommer Henrik stå och vänta på mig utanför Lenas, för han slutar 16.00 och jag har kört kl 16.05 så då kan vi cykla hem tillsammans, mysigt=) Sen är det tänkt att vi ska ut och gå i detta kalla väder men vi får se hur det blir med det. om det blir av så blir det iaf långkallsonger som åker på=)

Ha en bra dag!!
Tina♥

Mysig dag

åh vad jag längtar tills jag kommer hem, Efter kursen som jag sitter på nu ska jag till Lenas och träna lite, sen vid3 ska jag möta Henrik på ICA, ska inhandla det sista till baket idag och till tårtan som ska göra imon.
Men det bästa är att vi ska handla god mat till i kväll=) Åh jag känner att denna dag kommer att bli en mysig dag, längtar tills jag får träffa min älskling.
Fast det blev ju inte som jag hade tänkt mig idag, jag hade tänkt att jag skulle komma hem före Henrik och hinna slå in hans present, men nu får jag smyga in i ett rum och slå in i smyg. 

Vi hade våran städdag igår, så nu är det fint tills det kommer folk imon, jag tycker om när det är ordning och reda och när det är frächt. Jag tycker att det går bra och städa varje torsdag, det hinner aldrig bli nå dammråtter i hörnen och det är ju helt underbart. För jag vekligen hatar när det är dam oc lort på golvet.
Plus att när vi gick och la oss så la vi oss i nya sängkläder och ny vädrade täcken och kuddar. Så skönt=)

Hoppas ni får en skön fredag!!
Tina♥ 

Magnus Carlsson

För er som inte vet det så är jag ett STORT Magnus Carlsson fan

Han har gjort en julskiva som släpptes 2006 tror jag det var, och så klart så har ju jag den=)
Just en låt på den skivan är SKIT bra, Den heter "När en stjärna faller" den är så fin, det är en låt som jag tycker att alla ska ha spelades nu i allt julstök och bakande.
Och för er som inte orkar eller vill köpa skivan så kommer texten till låten här.

♥När en stjärna faller

Varje dag
Finns en undran
Vem är jag
Och vem tar mig
Dit jag far
På min resa
Genom livets äventyr

Så här är jag
Och jag känner
Den kalla snön
I mina händer
Och jag ler
När kylan bränner
Och jag går vintergatan ner

För när en stjärna faller på himmelen
Får mina drömmar liv igen
Och som ett barn som tror på kärleken
Kommer julen till mig
Och när en stjärna faller på himmelen
Får mina drömmar liv igen
Jag kommer alltid tro på kärleken
Och den julen som är i min dröm

Där jag går
På vita ängar
I mina spår
De vackra änglar
Suddas ut
Och blir till sängar
Åt en lugn och stillsam vind

Så somna om
När du vaknar
Finns ängeln som dig vakar
Finner allt
Du tror du saknar
Som finns där inom dig

För när en stjärna faller på himmelen
Får mina drömmar liv igen
Och som ett barn som tror på kärleken
Kommer julen till mig
Och när en stjärna faller på himmelen
Får mina drömmar liv igen
Jag kommer alltid tro på kärleken
Och den julen som är i min dröm♥

Ha en skön kväll allihop!!
Tina♥  

Ängel

så var man lite ljus rikare, var på ljusparty igår och köptedoftljus (kanel och lagerbär) det ska jag tända när det är dax att julpynta och göra fint inför julen, så mysigt så=)
Sen kommer jag även att få en ängel (bronsängel hette den) utav svärmor och svägerskan i julkklapp, åh längtar tills jag får den och får plasera den på nått bra ställe hemma och få tända den, för den liksom ska hålla i ett ljus så att ansiktet lyser upp i mörkret. Hur mysigt låter inte det då=)

Efter Miroi ska jag åka hem och börja baka, sen får jag se hur mycet jag hinner innan denna dag är slut, för imon är det våran städdag hemma, då hinns det inte baka nå.
Ja just ja vi missade våran tvätttid igår så jag måste gå ner och titta om det finns nån tid när jag kommer hem.

Ha en bra dag!!
Tina♥


Baka

vid 12 så bär det av till lenas, ska sitta lite vid datorn. Snart så säger jag bara=) om allt går som planerat så kommer ni kunna se mig glida runt i en Opel kombi helt själv=) så skönt.

Efter det så blir det att ut och gå och bränna lite fett, sedan hem och göra mat och titta i "7 sorters kakor", vi ska ju ha kalas här på lördag, lill hjärtat fyller ju 26 år=)

jag sitter här och funderar om jag ska ta och betälla en tid, lite närmare jul och klippa mig, tycker att det börjar bli lite för långt. men frågan är ju om man kommer att få nån tid närmare jul, för då ska väl hela sandviken klippa sig.

Ha en bra dag!!
Tina♥


Helg

hehe klarade FAS C igår, jag tänkte gå till trafikskolan idag oxå men kollade på en lapp som jag har hemma som deras öppettider står på. då stod det att dom stänger kl 11.00 på fredagar (udda veckor) suck jag som var taggad på att gå dit och läsa lite. Får bli att läsa i boken hemma i helgen istället.

Fast ikväll så ska vi till Järbooch käka lite mat och umgås. Min svärmor ska bjuda på mat, min svägerska och hennes 2 barn ska oxå vara med =)

Igår hade vi våran städdag som vi ska försöka att ha varje torsdag, så nu är det rent och fräscht till helgen, slipper man tänka på det. och tvätten är tvättad så nu kan man bara vara. skönt de=)

Ha en bra Fredag!!
Tina♥

Så Jävla Skönt

hehe klarade FAS B idag på körskolan, så jävla skönt. nu är det inte långt kvar, öhh jo det är det...*Suck*
men har iaf satt ett mål att innan jul så ska jag ha fått ett körkort hoppas hoppas hoppas....

Och henrik sitter i telefonen och ska prata med telia. men som vanligt när man ska ringa och vill ha lite hjälp så blir man satt i en mils lång kö. 

ska ut och tuta snart. ska träna på lite saker och dom sitter, för imon ska jag till trafikskolan och öva mera, nu är det inte många körlektioner kvar med claes, tror bara att det är den dubbellektionen jag har imon sen har jag en till dubbellektion nästa vecka tror jag det är. och han sa att dom skulle räcka. hoppas bara på det oxå=)

åh jag är så spänd, tänk att jag ska få ett körkort och kunna ta mig vart jag vill helt SJÄLV, just nu är det overkligt att det kan bli så, jag kan inte tänka mig själv sitta i en bil själv och brumma. Men så tänker väl nog alla som inte har körkort, eller?? 

Ha en toppen kväll!!
Tina♥

Owes

Denna fina lampa köpte jag på Owes idag, blev riktigt mysigt.

Bild: Privat

Mamma

kl 12 kommer min kära mor hit, vi ska nämligen åka till owes. Alltid lika trevligt=)
Sen blir det säkert Köpis sen oxå eller så kanske det blir en tapetaffär. Mamma ska tapetsera om hemma och vem får ryka in då som smakråd. Plingar till i mobilen då får man ett sms från mamma som frågar om man ska vara med och titta på affärer, Tror nästan vi har varit på alla affärer som finns här omkring=)

Ha en bra dag!!
Tina♥

4 rätt

åh varför ska det vara så nära med ändå så långt borta. jag klarade nästan FAS B i dag på körskolan (teorin), men det var bara 4 rätt ifrån. Blev iaf godkänd idag på stadskörning=) inte långt kvar nu till mitt körkort, fast det känns som det är jätte långt borta bara för teorin, suck säger jag bara=)

Ja vad händer annars idag då, nja inte mycket ska snart laga mat med min lilla älskling, roligare när man är två.
Undrar vad vi ska hitta på för nått..hmm...

Hyresvärdet var hit för en stund sen och hämtade våra skåpluckor, vi ska få dom ommålade för dom är lite lätt vit/gula.
 Men nu ska dom bli vita, blanka och fina=)

Ha en bra Måndag!!
Tina♥

Uggla, Rheborg & Ulveson

imon kl 8.30 ska vi stå utanför Sandvik på "kullen" som henrik säger. Inom jobbet så får henrik olika erbjudanen att man få gå billigare på vissa saker och så. denna gång bär det av till Stockholm "Cirkus". Det är Uggla, Rheborg och Ulveson som står för underhållningen.
Showen heter "Vilse i välfärdshelvetet". Hoppas den kommer att vara bra, såg nu att den kommer att hålla på i 2,5 timnme inkl paus. Fast denns show börjar inte förns kl 3 eller var det var, så före kommer vi att gå runt lite i den stora staden och kika lite, kommer även att ta med mig min kamera och knäppa lite om det dyker upp nått intressant och sen kanske älsklingen oxå hamnar på något kort, måste ju ge igen=)



UgglaRheborgUlveson
Vilse i välfärdshelvetet

Är det mig det är fel på eller alla andra idioter?
Magnus Uggla, Johan Rheborg och Johan Ulveson är vardagsnojornas tre musketörer.
Tillsammans med stor ensemble och orkester bjuder de på shownummer,
nya Uggla-låtar och igenkänningsångest med plats för värme och skratt.
Högt tempo, oväntade vändningar och avancerad scenunderhållning.
Materialet är nyskrivet och skräddarsytt för trion. En revy för en bortskämd generation!




Idag, ikväll kommer bara att bestå utav god mat och en massa mys framför TV:n, undrar om det är någonbra film ikväll...hmmm...

Ha en bra dag!!
Tina♥  

Så less

ja nu sitter jag på MIroi och inte gör nått vettigt alls. jag är så trött på detta ställe så det finns inte. Det finns liksom ingen plan över hur vi ska arbeta ingenting, eller jo vi ska sitta här vid datorerna varje dag och söka massa jobb som inte finns, det är så typiskt Ams som har ordnat detta. Undrar om dom tänker överhuvudtaget innan dom drar ihop massa unga människor och sätter dom i en skit sunkig lokal med datorer som man ska vara glad överhuvudtaget startar varje dag.
Ja, jag är så less så jag kan spy.

Aja efter detta ska jag iaf till lenas och träna lite på datorn sen är det ut och köra som gäller. Måste få i mig nån mat innan jag rusar iväg dit men vet inte vad jag ska köpa. Får väl bli nån snabblåda på ICA.

♥♥och sen måste jag bara säga att jag har världens bästa pojkvän, du är så underbar.
Jag älskar dig så otroligt mycket! Plus att jag saknar dig.♥♥

Ha en super bra dag allihopa!
Tina♥

Blev inget

hmm blir inget baka idag. det kommer att bli för sent. sen har vi precis ätit mat så då är man inte sugen på en kvällsmacka, så det får bli imon eller någon annan dag i veckan.
Jag  sitter och läser i körkortsboken för fullt. är typ som att gå i skolan och man skulle läsa inför ett prov eller nått.
sånt tycker jag inte om, ska bli så skönt när man slipper allt detta, all press att klara av alla utmaningar som väntar en.

hehe vi var på ICA då köpte jag mig en liten gravad lax, det är ju så gott. hoppas bara denna oxå är god. mamma gör en sjukt god gravad lax. Kan jag ha och äta till outsiders, undrar vad det handlar om denna gång.

Ha en bra kväll!!
Tina

Baka

Snart kommer älsklingen hem, då blir det ut och gå med stavarna=)
Sedan blir det att göra käk, åh är så hungrig nu. På kvällningen så ska jag försöka mig på mammas goda limpa, jag ska baka bröd. så då blir det att ta en natt macka ikväll framför något bra program, måste kolla upp vad det går för något ikväll.

Tina♥

Trevlig helg

I Lördags så var det dop i Järbo. Henriks kusins barn skulle döpas.
Sedan gasen i botten hem till viken in till Willys för att köpa alla ingredienser till tacos, sedan hem och ställa sig framför spisen. 17.30 så kom jocke och linda på middag, jo får ju inte glömma lilla jack oxå, han var ju oxå med, Så himla go=)

På söndag så åkte vi in till valbo för att skaffa oss ett singstar, på siba kostade det 599kr, åkte ner till köpis och fick se värsta erbjudandet inne på Game, köp ett singstar med mikrofoner och få ett singstar utan mikrofoner.
Så då blev det singstar för fulla muggar när vi kom hem. men det finns en nackdel att bo med en person som kan sjunga, för själv är man ju tondöv=) men det är skit kul iaf.

Nu ska jag och henrik försöka hålla oss ifrån godis, fikabröd och tjockmat. tänkte hålla oss till jul, för då blir det ju mycket god mat och många paradis askar=)
Vi gick ut och gick i ca 1 ½ timme igår med stavar. Vi kommer att gå ut och gå i minst en timme per dag. 

Ha en bra dag!
Tina♥

Städdag

För att få det gjort och hålla det frächt så har jag bestämmt att jag ska städa varje Torsdag, så det blir fint inför helgen.
Då kanske man slipper alla dammråtter, jag tål inte damm tycker att det är äckligt när man ser hur dammet bara lägger sig på hög, nä usch.
Sen tror jag även att om man har betsämmt en dag då man ska städa så kanske det inte blir lite drygt och hinner man förbereda sig på att man ska städa när man kommer hem.
så idag är det ju torsdag så då är det bara att ta fram dammsugaren och trasorna för här ska det bli skinande rent=)
jag måste även ta tag i att tvätta altandörren innan det blir vinter, jag har märkt att den är jätte kladdig längsner på fönstret, med massa barnhänder, hmm vem kan det vara=)

När henrik kommer hem ska vi ner till trivsamt och köpa en doppresent till Henriks kusins barn Kerstin.
Kl 18.00 ska vi ut och äta med Henriks jobb på Bruksmässen tror jag att det hette. Sandvik betalar=)

Ha en bra dag!!
Tina♥

Mat

Mat, mat, mat vad ska man ta och hitta på. har ingen fantasi vad det gäller mat. Brukar bara bli sam samma. vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag för att överraska min älskling när han kommer hem. kankse ska kika runt lite i kokböckerna här hemma, Eller har ni något förslag??

Patrik 1,5

hehe gud vad bra denna film var. ni som inte sätt den. gå och SE den.
Idag och imon blir det ingen kurs, "läraren" ska på nå möte i stockholm. Jag vet inte vad jag ska hitta på, så tråkigt att vara hemma själv.

Ha en bra dag!!

Tina♥


RSS 2.0