Se det snöar

Idag snöade det nästan för första gången på hela vintern. hoppas bara att den ligger kvar i några dagar nu då och inte förvandlas till plask. Så här ser iaf en vinterdag ut här hemma hos mig.

Har det snöat hos er oxå idag

image36
Blider: Privata

Framtida sovrum

Som ni kanske ser så gillar jag rosa, hehe jag och älsklingen har sagt att den dagen vi flyttar till hus så ska jag få ett rosa rum, för han är inte så på att göra om lägenheten nu till bara rosa. Men här kommer iaf lite smakprov hur mitt sovrum skulle se ut om jag fick välja, det är synd att den här spegelbyrån inte är rosa, men det får duga med svart för jag vill ha en sådan, den är så snygg. och sen denna fina, coola lampa. Den diggar jag=)

Vad tycker ni om rosa inredning??


image35

Bilder: IKEA.se

Sommarväskan 2008

Hehe igår gjorde jag min sommarväska 2008. Med ett sommrigt tyg och ett enkelt svart tyg innuti och en blomma till ficka utanpå. Tänkte fråga er om vad ni tycker om den, men kom ihåg att jag aldrig har sytt förut,
 eller ja, på högstadiet om det räknas. så döm den inte för hårt.
Jag blev iaf rätt så nöjd med den, med en tanke på att jag aldrig har sytt förut.

Har ni själv sytt en egen väska, isf hur blev den? Nöjd eller missnöjd?



image34
Bilder: Privata

Så bra

Här har vi två riktigt bra artister, dom spelas varm i stereon här hemma=) 


image32

Bilder: Privata

Beauty Shop

Denna film är så bra, den måste ni bara kolla på.
Skriv och säg vad ni tyckte om den.

image31



Bilder: Discshop.se


Lyser i mörkret

jag har en stor kärlek till lyktor i alla dess former, dom är så mysiga=) Här nedan är några läckra lyktor som jag fått utav svärmor.
Sen tänkte jag även visa min "Apelsintavla" som jag har gjort, jag blev riktigt stolt faktiskt.
Skriv och säg vad ni tycker!!

Kram //Tina


image29

Bilder: Privata
 

Mina presenter

Här kommer lite bilder på va jag fick i födelsedagspresent, fast det är inte alla presenter bara några.


image28

Bilder: Internet & Privat

inreda.com

det är en rolig sida med många roliga och konstiga saker=) hittade många favoriter men här var några utav dom=)

                         
image27


Bilder: Inreda.com

Symaskin

Jaha så var man 21 år då, känns skönt, jag har fått många fina paket, av älsklingen fick jag ett par örhängen sen filmen eller showen Ladies night, sen var han även delaktig i symaskinen. Så nu blir det att sy saker här hemma. ska bli så skoj=) jag fick den symaskin som jag har tittat på, den är cool=)
Tänkte jag skulle försöka mig på att sy lite kläder, fast måste träna lite innan dess, sen bara nå enkla saker=)
får se hur detta slutar=) fast jag måste hitta lite mönster och sånt så man har lite att gå på.

Sen måste vi ta tag i att lämna in våran bil, ska byta den till en kombi, måste ju tänka på framtiden=)


Födelsebak

Nu är det inte långt kvar till på lördag, då jag fyller år=)
håller på att bakar för fullt, bakade både igår och idag. sen blir det att göra tårta på lördag innan alla kommer.

Jag har bakat 

* Chokladbollar
* Kanelbullar
* Dammsugare
* Vaniljhorn
* Havrekakor med nötter
* Brownies med skumgodis och choklad
* Hallonsnittar

Men det tråkiga är att det blir aldrig lika många som det står att det ska bli, det går inte att föjla recept, för ska det bli lika många så måste man göra jätte små kakor, typ en tugga så är den slut, lite längre vill man ju njuta =)

Snart kommer henrik hem han har vart i valbo med sin syrra och köpt present åt mig, han kommer även hem med pizza, så gött. det är jag värd efter att ha stått i köket och bakat ända sedan jag kommit hem. 

Chessecake

jag bara älskar det, kan äta upp en hel form själv=) men det måste vara den chessecake man gör själv, dom är inte alls lika god när man typ köper dom på fiken eller så, för dom har nå slags jordgubbs gägg uppe på det tycker ja inte om. Det ska vara digestivekex. Sitter och mummsar på det nu=)

Ikväll blir det först Ugly betty kl 20.00 som precis har kommit tillbaka från uppehållet. sen blir det I huvudet på gynning, tror det kan bli rätt så skoj. så kvällen är iaf räddad men vad ska man göra nu då tills henrik kommer hem typ vid 4, är inte så skoj att vara hemma själv finns inget att göra.
Skulle vilja se en bra svensk film. ska titta vad som finns i filmhyllan.

Äntligen

Är alla julsaker och granen borta, man vill ha fram den fort men sen vill man ha bort den lika snabbt. Den är mysig i början, sen hjälper ju inte värdet till heller så man får nån julkänsla. Så nu har det kommit upp nya gardiner i köket och köpt nya till hallen. är så otroligt nöjd nu över hur det ser ut här hemma.

Vi har över möblerat om lite, har flyttat ut datorn till vardagsrummet, det blev faktiskt bra. Den smälter in på något sätt med allt annat.

Just nu håller älskling på att laga mat, jag får inte gå ut i köket han ska överraska mig. Det ända jag vet är att det blir varmrätt och efterrätt, mums =) Älskar dig så gubben min=)                                               


I hallen, inte så bra bild men men. ska även dit med nån lite ängel sen oxå. måste bara hitta nån bra=)
.  

I köket, gjorde om där när jag fick bort diskstället. 

     

Kurs

just nu sitter jag på min kurs och har inte mycket att göra, kikar runt på olika sidor om det finns några jobb, alltså har allmänt tråkigt. hoppas vi ska gå och äta snart, är hungrig=)
Det blir hemgjord pizza i matlåda idag, så gott=)
Idag blir det att åka på kalas. Ella fyller 4år, lilla prinsessan.

Åh det känns som att jag vill göra om så mycket hemma, vil köpa nytt och fixa om. ihelgen blir det att plocka bort alla julsaker så då kommer det iaf att bli lite annorlunda, jag fick ju göra om lite i köket iaf när diskstället försvann och sånt, det är ju skönt. tänk om man var miljonär, då skulle jag köpa ett skit snyggt hus och göra om det skit snyggt invändigt, va roligt det skulle vara, få köpa vad man vill oavsett vad det kostar..hha ja man kan väl få drömma iaf. Sen skulle jag vilja göra om denna sida oxå. den är inte så rolig. vill ha en mer personlig. får fråga henrik om han kan hjälpa mig. han är en kung på datorer..hehe

Nä nu åter gå till jobbsökandet som jag är här för att göra.

HejDå!!

Valbo

idag har jag vart i valbo med syrran, jag köpte den jätte snygg lykta på Owes som ska sitta i fönstret i vardagsrummet, fast först måste jag byta gardiner. jag älskar lyktor, det är så mysiga=)

Nu ska vi ner i affärn och handla mys mat. det blir kött och strips, det är skita gott de=) 
Fast det blir inge godis i kväll ska försöka sluta att äta sånt nu, måste ju börja på parkbadet igen. köpte ju årskort där, men har inte gott många gånger, måste ta tag i det. Simma om alla gammel tanter som är såå sega.

HejDå!! 

RSS 2.0