GOD JUL!!

Så var det jul, känns inte som det, fast det är ju lite snö ute iaf.
Jag har fått öppnat mina paket nu på morgonen som jag fått av älsklingen. i första paketet så var det magnus Carlssons nya skiva och i det andra så var det en ny MP3 spelare, en rosa så klart. för över musik till den nu=)

Kl 14.00 ska vi vara i storvik och fortsätta fira julen. Nu ska jag börja göra mig i ordning, håret kommer att ta så låång tid.

Ha en super dag alla bloggläsare.

//Tina♥ 

 


Hemgjord

Här kommer lite mysiga bilder från utsidan utav min lägenhet. och en bild på min hemgjorda krans, blev riktigt nöjd med den=)

Idag har jag jobbat, typ slagit in massa paket hela dagen. imon blir det inge jobba men på onsdag så är det dax igen.
På fredag ska jag äta luciafrukost på bolaget tror jag det var med alla på Trivsamt. ska blir gott och mysigt=)

Nu är iaf alla klapparna köpta och nästan alla är oxå inslagna, det känns bra att man har allt detta klart, för det är ju bara drygt 2 veckor kvar tills tomten kommer. det känns konstigt att snart är det julafton. det är ju ingen snö ute, vart har den tagit vägen

Nä nu hoppa i sängen, Hejje 



Bild: www.Lothus.se

Gott

ja ännu en dag på jobbet, roligt som vanligt. och mycket mycket paket att slå in.
Fick ett sms av mamma, hon frågade om jag vela ut och äta med dom efter att jag slutat jobbet. Så jag har precis kommit hem, det var så gott så=)
Äntligen, imon kommer älsklingen hem, jag måste hinna städa och laga nån god middag tills han kommer hem.
 nu blir det att titta på du är vad du äter och sedan nytt läge.

Hare bra!

Många paket

så äntligen så kan man uppdatera bloggen lite igen, har inte gått tidigare, vet inte vad det var för fel...hmm mysko.

aja idag har dagen bestått utav jobb, mycket trevligt och många julklapps inslagningar blev det. men det är bara roligt. hehe det finns så många trevliga tanter här i stan=) imon blir det oxå jobb men sen på fredag är jag ledig, så då ska jag bara till kursen sen ska jag hem och städa och göra fint innan Henrik kommer hem. Han har nämligen varit borta hela denna vecka och kommer hem på fredag. Han är borta med jobbet.
men det har gått förvånads bra att sova hemma själv och så, så det är ju skönt.
Åkte till ICA efter jobbet och köpte mig en frys pizza och en paradis ask, så nu ska jag gotta till oskyldigt dömd ikväll=) 

Hejje!!

RSS 2.0