Jobb

idag var det jobba som gällde, hade upplock på morgonen 7.00-10.15. Sen kom henrik in och vi kikade lite i affärer för att hitta nått somrigt att ta med oss till kalmar resan, vi hittade mer än vad vi brukade göra, blev lite chockad.
Nu sitter vi bara i soffan och tar det lugnt och tittar på äntligen hemma.

Istället för att köpa möbler som vi iaf inte kommer att vela ha sen den dagen man flyttar till hus, alltså vi kommer inte att få så stor altan nu som man vill ha sen så vi kan inte ha så stora utemöbler. Så vi kommer nu att få låna möbler utav henriks syrra. Så igår var vi till järbo och slipade och oljade in möblerna. nu är det bara att hålla tummarna att dom går in och att det finns plats att komma fram och så.

Heminredning är underbart

hehe jag kunde inte hålla mig med att göra iordning mitt hjärtfat, så här blev iaf resultatet, haha såg att jag glömde ta bort prislappen från blomman, så den fick oxå vara med på bild=) Den svarata blomduken köpte jag idag på Hemtex & More. den kommer att få pryda köksbordet, vi ska ju försöka ha ett svart vitt tema i köket.


Bild: Privat

Så snyggt

Nu har vi tittat ut tapeter och villka färger vi ska måla väggarna med, åh det kommer att bli så fint. vi kommer att ha skit coola tapeter i sovrummet, dom är randiga, fast vi ska vända på dom, jag ska försöka hitta en bild så ni förstår. sen till det blir det bruna målade väggar=)

Det kommer att komma före och efter bilder på lägenheten sen när vi väl sätter igång V.32 efter att vi har kommit hem från Kalmar.
Sen har har även handlat stenar och en jätte fin platsblomma en näckros som jag ska ha till mitt hjärtfat som jag ska fixa och göra i ordning sen när vi har tapetserar klart i nya lägenheten, så den får pryda fint på soffbordet..

Här kommer tapeterna som vi ska ha i sovrummet.

Bild: Fargton.se

äntligen

imon blir det att uträtta lite ärenden, får äntligen åka in till gävle och titta på tapeter till våran nya lägenhet. ska bli skoj, sen åka till maxi i gävle och titta på utemöbler och byta 2 filmer som vi har köpt. sen åka till jobbet en sväng och titta lite där på saker..man har sett så sjukt mycket fina saker som man vill ha, när man står i kassan och ser vad alla köper.

Nu kolla på Hajen 4 

Jobba

Nu är det inte lång tid tills vi ska flytta, det blir inflytt den 1 Augusti, eller ja det blir att börja tapetsera då, ska bli så skoj.

Nu har jag jobbat både i onsdags och idag. Fredag, lördag och söndag blir det oxå jobb, skoj kommer att få stå i kassan och träffa lite folk och se allt fint dom handlar=)

Ny Nalle

Måste bara göra ett inlägg och berätta att jag har köpt en ny mobiltelefon, min började bli så dålig och leva sitt egna lilla liv och gjorde som den själv vela.
så nu har har en Sony Ericsson W380i


Bild: Google.se

Urgullig

Idag så var jag och henrik ute på en utflykt, vi var till Ävlkarleby, låter kanske inte jätte skoj men dom har rätt mycket att se på, vi var först till rullsand, det är ett jätte fint bad ställe, går inte att jämföra med badställerna här runt om kring. sen så gick vi en natur sväng som hette billudden på 3km, jätte mysigt, sen åkte vi till Laxön. där jag hittade en affär som jag tycker om, heminredning, där hittade jag denna ur gulliga ljuslykta, jag tycker att kronor är så fina, det finns ju sådanna på väskor oxå ju.Så här kommer en bild på denna urfina lykta, det kommer även en bild på påsen som jag fick den i, den var så söt. den påminner om en prinsesstårta.

Bild: Privat

Grilla i spöregn

Blir inget jobba imon heller, mår inte helt bra ännu, bllir svättig och yr för minsta lilla.
Just nu är det Sommarkrysset på Tv, man kommer aldrig fram på det när man ska ringa in. Alcazar sjunger nu, dom är inte lika bra utan Magnus, han var föresten med på en av ledtrådarna.

Vi har grillat idag när det spöregna, haha, flintastek, det var inge gott, godare med fläskkarre eller fläskfilé. 

Feber =(

Det blev inge jobba idag ringde och sjukanmälde mig igår, jag hade 37,8 grader, känner mig lite piggare idag men inte fullt frisk, så får se om jag ska jobba imon eller om jag ska ringa och säga att jag blir hemma en dag till. det är ju synd att det är på helgen och missa så mycket pengar, men det är inte så skoj att stå i kassan heller och snoret och tårarna rinner. sen har jag börjat hosta oxå, kliar i halsen. Hoppas att det går över snart.

Idag händer det inte så mycket men det kanske blir att grilla iaf, fläskfilé och göra våran goda fetaostsås. *mumma* =)
Nä nu ska jag titta vidare och fundera ut nått motiv som jag vill ha, tror jag vet hur den ska se ut, jag vill nämligen göra en tatuering.

Spärrat

Alltså ibland kan man få nå fel för mindre, försöker komma in på Tradera men har glömt bort mitt lösenord, så jag kryssade i att dom ska skicka mig till lösenord, Ja va skickar dom då, jo mitt användarnamn som jag redan vet men inget löseord. jaha så jag provade olika lösenord som jag kunde tänka mig att jag har. men då kommer det upp "du har provat för många gånger och ditt konto är nu spärrat försök att prova om någon timme igen" men liksom hallå nån timme??
 
Om inte det vore nog så sitter man här och snoret bara rinner, det är så drygt att vara förkyld.
Men snart kommer iaf älsklingen hem, han skulle sluta tidigare idag. Sen går han på semester=)
Det blir att åka till Järbo idag oxå, Robin fyller år, GRATTIS!!

Förkyld

jaha så var man sjuk då, jätte skoj. var snorig och hade ont i halsen när jag vaknade i morse, nu är jag täppt i ena näsborren. Det är Emelie som har smittat mig, tack ska du ha=) Så nu sitter man med nässrayen och toapapper i högsta hugg.
I helgen blir det att jobba, ska bli skoj och få träffa lite folk. Så länge dom inte handlar kök och fyller flera vagnar fulla så är det lugnt.

Bättre

fönstrerna blev iaf bättre efter den nya skrapan=) ja så sitter man här med körkortsboken i högsta hugg, måste plugga så man kan nått, inte roligt men jag måste.
ska även iväg och inhandla lite ute blommor, mormor fyller år imon så jag ska göra en blomgrupp som hon ska kunna ha ute. hoppas den blir fin bara jag har en bild i huvve hur jag vill att den ska se ut.

ja nu är det inte lång tid kvar tills vi får flytta, iaf inte tills vi får komma in och tapetsera. Ska bli så skoj att titta ut nya tepeter, fast ännu roligare när dom kommer upp på väggen.

Tvätta fönster

Jag håller på att tvätta fönstrerna så det blir en sak mindre innan vi ska flytta. hoppas bara dom inte blir skitiga innan vi flyttar. men som vanligt när man ska göra nått själv och känna sig duktig så blir det bara fel. rönstrerna är ju mer randig än klara och fina. suck slog nummret till mamma. "Mamma - hjälp mig!!" men som jag trodde så är det nog fel på skrapan som jag har, att den är för mjuk. så då får det bli att gå till Ica åt kika om dom har någon bra skrapa och fortsätta sedan.
Men först blir det att laga pannkakor till älsklingen kommer hem, sen ska vi ta och strosa lite i det fina vädret tänkte ta en sväng till Rusta och Dollar som var sjukt länge sen man var in i, och självklart får vi inte glömma en ny skrapa.
Måste börja sköta fönstertvättningen i nästa lägenhet, jag ser att dom är skitiga men tänker inte på att jag kan tvätta dom. hur dum får man vara, oj oj jobbigt att bli vuxen=)

Hur ofta tvättar ni era fönster??


Tävling

Jag är med i en tävling hos Ninninusens om Vododo-dockan Angel




Vad med och tävla du oxå=)

Ny rätt

Nu är det klart med kursen jag skulle få läsa "Butikssäljare" fast när jag tittade närmare på vilka kurser det var så såg jag att jag har läst alla utom en, så åter kvar står det bara Rättskunskap, så det drar igår på måndag nästa vecka.
Snart när jag kommer hem så blir det att plugga i körkortsboken och sen blir det att laga mat "Fyllda kycklingfiléer" man ska bland annat ha fetaost och vitlök i den. låter hur gått som helst., första gången jag provar på detta.

Sen när henrik kommer hem så blir det ut och köra och nöta på saker som inte sitter helt.

Klippt

ja just ja jag glömde ju säga att jag klippte mig igår oxå i gävle. jag klippte mig lika frisyr som jag klippte mig förut när jag klippte mig kort, fast lite kortare denna gång, men det blev inte lika kort i bak som jag vela ha det för jag har en virvel i bak som kommer fram om jag har för kort. aja jag blev iaf jätte nöjd.

Sen måste jag oxå säga att jag hade det jätte mysigt med dig igår älskling. det var toppen väder och vi gick runt i gävle för att fördriva tiden tills bion skulle börja 21.20. Tack för att du finns älsklingen du lyser upp min dag.

Sex and the City

kanske är den bästa film jag sätt, typ halva biosalongen satt och grät, den var så himla bra. för er som inte sätt den gå och SE den =)

Igår köpte jag en ny hjärtskålen det blev en ljusbrun, dom hade bara den färgen kvar. Ikväll blir det att åka hem till Lina och grilla lite. hon ska ha "kalas" för att hon fyller år snart, så det blir mummsigt.

Fina Skålar

Det är så typiskt. jag har kollat in denna fina skål på Mique men varit för snål för att köpa den fast den bara kostar 99kr. men så hittade jag den på en annan affär för halva priset så jag köpte den, men så gick den sönder igår, så jävla typiskt sp nu blir det att åka in till Gävle och köpa en ny. fast min skål var röd tror inte dom har sådanna där men då väl bli en annan färg då. det finns även en till skål som jag skulle vela ha, vet inte om jag ska köpa den istället eller om jag ska vänta med att köpa den sen eller köpa båda, vi får se=)

men så här såg iaf skålen ut som gick sönder och den andra bilden är den andra skålen som jag vill ha. Det står "mitt" på den ena halvan och "ditt" på den andra halvan.

   

Jo får inte glömma detta. jag köpte ett jätte fint hjärtfat igår som man ska ha ljus på och sådant. sen ett hjärta som jag ska lägga i. det kommer li så fint så. men bild på det får ni se när jag har fixat till det och köpt klart allt som jag ska ha till den. jag kommer nog att göra iordning den till den nya lägenheten. Det kommer bli så mysigt när den blir klar och så fin att titta på=) 

2 dagar

I måndags och i går så jobbade jag på IKEA, hoppas det blir mera så det inte bara blir varannan helg som det var tänkt från början. Det är skoj nu för nu har man kommit in i det och vet hur man ska göra allt osv, för er som inte vet eller om jag inte skrivit det tidigare vet inte riktigt=) men så jobbar jag som kassapersonal på IKEA och trivs jätte bra=)

Idag blir det att åka till Falun med mamma pappa och tim. vi ska äta på en kinesisk restaurang och titta i affärer så klart. Pappa har även fyllt år så han ska få ett paket utav mig och henrik idag.

och för er alla som bryr er så har jag fått skit ont i en tand jag tror att det är samma tand som dom lagade i början av året. det ilar som FAN när jag dricker och äter måste gå till tandläkaren och fråga vad det är för fel, får hoppas att det är samma tand som dom fixade för då är det nått som dom har gjort fel och då blir det ju gartis får jag hoppas. annars kostar det ju skjortan.


RSS 2.0