14år till salu

Nu har vi änltigen fått internet i nya lägenheten. det kommer att komma bilder på lägenheten bara vi blir klar nån gång=)

Jag har problem med att hitta en bra bok och fortsätta läsa mer än bara baksidan. Jag tittade på nyhetsmorgon tror jag att det var, då var det en tjej (kvinna) med som hade just släppt ut en bok, den handlade om en tjej som blir våldtagen och efter det så börjar hon med att sälja sin kropp som 14åring. ibland kan man ju fundera på vart är denna värld på väg. Hur kan män köpa sex utav en 14åring, det är ju helt jävla sjukt. jag blir så arg och det sjuka är att det kan vara vem som helst. En man som har fru och barn, kanske i samma ålder som den han köper sex utav.
Jag har iaf köpt denna bok och denna kommer jag att läsa ut=) har inte kommit så långt men alla borde verkligen läsa den. Boken heter "14 ÅR TILL SALU" det är en sann svensk historia.

Sjukt med Folk

En liten uppdatering, snart kommer jag att kunna sitta hemma och skriva på bloggen, då kommer det är bli lite oftare.
I helgen så har jag jobbat och i måndags och i går (tisdag). Det var så sjukt mycket folk i tisdags så man blev alldeles snurrig i huvudet. När kl var 5 så kände jag att jag började få ont i huvudet och då var det liksom 3 timmar och en kvart kvar tills man slutade så det var bara att bita ihop och dricka mycket vatten.
Idag blir det iaf att åka till mossvägen och städa ur den, och sen när henrik kommer hem så ska vi åka in till valbo och och gå lite på IKEA, hehe åker till jobbet på ens lediga dag=) sen även gå lite inne i köpis.

Iveckan så ska vi iaf försöka att få upp alla saker ur alla kartonger som står i lägenheten och få lite iordning och kunna pynta och göra fint på riktigt=)

Ha en toppen dag!!

Besök

Sitter nu på miroi och de är så tråkigt. datorerna är ju segare än nånsin. Vill bara åka hem och hålla på hemma så det blir klart nån gång. Det är tur att man bara är här 3 timmar om dagen men det räcker för att bli uttråkad, men men

Idag kommer iaf mamma, pappa och kanske bror. Pappa ska hjälpa oss att installera diskmaskinen och sen blir det väl att fika lite oxå=) hoppas det är fint väder så man kan sitt ute på våra utemöbler. hehe vet att jag tjatar om dom men är så nöjd att vi äntligen hittade några som passar och är bra=)

Ny Nalle

igår var jag in på Telia och sa vad som var fel på min telefon, då sa hon att jag kunde byta mot en n som dom hade i butiken. (alltså mot en likadan)  men jag lära ha med mig kartongen och alla sladdar och sådant. Så det blir dit och byta den på lunchen, hoppas att den andra är bättre nu då, annars blir jag sur=)
Jo för övrigt så sitter jag på Miroi (en dryg kurs som man måste gå för Ams).
Igår så rensade vi lite mera från mossvägen så nu är det så gott som tomt i lägenheten, det är bara dryga förrådet kvar nu. och sen all städning så klart...jippi=)

Vid 12 så kanske LInnéa (min svägerska) skulle titta förbi och titta på lägenheten nu när nästan allt är klart.
Hehhe vi va så sugna igår på att sitta ute och äta på våra nya trädgårdsmöbler så vi satt ute när det inte var så jätte kallt men ändå inte så jätte varmt och åt våran mat, jätte mysigt var det=) hehe vi är konstiga vi.

Nä nu ska jag väl återgå till mitt sökande av jobb som inte finns =(

Sköt om er!!

Äntligen fint

Åh kan man bli trött för mindre. varför kan inget gå som man vill. Vi fick ju utemöbler utav henriks syrra. och sen så gjorde vi iordning där ute och ställde dit möblerna. och avd händer, JO dom får inte plats, suck. detta var på lördagskvällen så alla affärer hade ju hunnit stängt. Så vi bestämde oss för att åka in på söndag, Först till ÖB, dom hade ett snyggt ett men då vill jag ha med soffa, iväg till owes, då hade dom ett set där med bord, två fotöljer och en soffa. men det tyckte vi inte rikgit o det så då bar det av till IKEA, där jag ahde sätt ett fint ett med bord och stolar och en bänk och till ett bra pris, men så klart så var dom ju slut.
haha en till sak bara om inte detta vore nog så handlade jag på IKEA lite andra saker i söndags och sätter mig för att köka min pizza slice, så kommer jag på att jag har glömt att visa min personalrabatt, åh =)

Aja vi åkte iaf tillbaka till ÖB och tittade än, en gång på deras utemöbler så vi köpte ett till slut. och det blev jätte bra på altanen, så nu är jag nöjd. Här kommer en bild på utemöblerna som det äntligen blev. 

Jo jag måste även flika in att Winnerbäck var så bra i fredags, det var skit skoj att se han igen.

 
Bild: Overskottsbolaget.se

Winnerbäck

Idag bär det av till Gävle Gasklockorna, för att titta på Lars Winnerbäck. Vi kommer att åka dit till en 15.00, det är insläpp kl 17.00, dom första som kommer, kommer att få ett gult band och få stå längst fram, framför scenen och där blir det inte så trångt heller. Fast Lars kommer inte att komma på förns kl 21.00 eller var det var. men det kommer att vara massa band före och sjunga sen är det restaurang där och saker man kan titta på så man orkar hålla ut till en 9:e.

Gud vad skönt i helgen är jag ledig det ska bli så skönt att få sova ut och äta frukost i lugn och ro och tillsammans med den jag älskar=)kan inte bli mycket bättre.

Mat

Nu var det ett tag sen man skrev men det är för att vi håller på att flyttar och har inte kopplat in internet i den nya lägenheten ännu. men det kommer=) Idag kommer mackan hem till oss och sätter upp dom sista listerna och hjälper oss och instalera diskmaskinen. Sedan kl 18.00 så bär det av hem till henriks kompis som ska bjuda oss på mat, ska bli riktigt gott har inte ätit nån riktig mat på hela veckan, vi har haft saker för oss och har uppvaktat folk som har fyllt år och så vidare så mat har man inte hunnit med.
Nu börjar vi iaf få lite ordning hemma, allt börjar komma på sin plats. men det står fortfarande kartonger lite här och var som man inte riktigt vet vad man ska göra av innehållet. Men det kommer de å. man kan ju inte få allt på en gång, fast man gärna skulle vela.    

Så jävla snyggt

Igår så var vi hela dagen i den nya lägenheten, vi har målat och taperserat, men än är inte allt klart. men det blir helst klart skit snyggt. är så nöjd så. det kommer att komma före och efter bilder sedan när allt blir klart. Måste bara säga en till sak att vi har typ världens bästa hyresvärd, när vi tapetserade och så, så tog vi bort listerna. alltså dom kan inte ha bytt detta på typ hundra år, spkarna gick igenom listen plus att dom är lite små gula. så dom fick vi oxå byta ut och han skulle betala dom. ikväll kommer han att komma och titta på köket för det är inte heller tipp topp. vi kommer förmodligen få luckorna ommålade i vitt då, sen byta bänkskivor för dom är inte lika dana ens.

Sen kommer det även att komma bilder från semestern när vi var i kalmar i en vecka

RSS 2.0