Vem är hon??

Alltså vem är den här Amandavardet.blogg.se, man kan ju hoppas för hennes eget bästa att hon bara är ett skämt, att hon har slagit vad med några kompisar att reta upp så många människor som möjligt.
Fast ändå så väljer man ju själv om man vill besöka hennes blogg eller trycka på play till hennes videoblogg. Men man kan inte låta bli,att vad har hon att säga denna gång. Fast det är väl så man får en blogg att bli omtalad, har man inget vettit att skriva om som intresserar massa människor så kanske man får göra en videoblogg som irriterar massa människor istället.
 Självklart så ska väl hon få skriva om vad hon vill men man trodde att även denna lilla tös hade gränser. Tittade runt och upptäckte ett videoinlägg där och pratar om mammor med barnvagnar. att dom inte borde få finnas att att dom går där med sina feta arselen och bara är ivägen så man inte kommer förbi. och att man ska absolut inte flytta sig om det kommer en mamma med barnvagn för dom borde inte få finnas till typ. jag mena snälla nån prata om nått som verkligen är ett problem att tex barn i andra länder svälter och inte att du inte kommer fram på H&M för att kunna köpa ditt smink för alla mammor med barnvagn och feta rövar.   

Våra bästa år

då var det bara en halv timme kvar nu då tills våra bästa år börjar, ligger fortfarande kvar i sängen och känner att jag inte orkar göra nått. är så tråkigt att vara hemma själv. vill göra nått men vadå. kan inte ta mig nån stans inte nå långt iaf. För henrik har bilen.
kanske ska göra lite frukost och sätta mig på altanen och få lite sol på mig....hm...

Imon så bär det av, jag hoppas, hoppas, hoppas att allt går vägen.

Städar

Fan va kul det är=) Fast rengöringsmedlet luktar as gott.
Nu har jag inte mycket kvar. det tar tid att städa när man smiter till datorn hela tiden och ska spela lite. har jag hittat ett spel så sitter jag och nöter de hela tiden. men tro inte att jag sitter hemma och skjuter gubbar på internet eller vad det nu som är inne. Nä jag bildar ord, haha låter säkert skit fjantigt men det är bara SÅ kul.

Oj vad klockan är mycket måste hinna städa klart innan henrik kommer hem. måste duscha innan oxå. oj oj oj hur ska jag hinna allt detta. ett stort + hade ju varit om jag hade hunnit börja med maten oxå. men det känns väl lite väl på dom här 50min som är kvar. För jag har ju nämligen badrummet kvar och städa.


Vad händer....

jo jag vet det var ett tag sen man skrev av sig nu, så jag tänkte att jag loggar in och skriver av mig lite.
Idag händer inte så mycket, förutom att jag ska ner på stan in på Trivsamt och prata om vilka dagar jag ska jobba, sen blir det hem och göra mat till karln kommer hem, och sen ska vi på kalas, Jocke fyller hela 27år. tror jag...hmmmm öhhh jo det gör han =)

Sen kanske jag återkommer lite längre fram när vi vet lite mer, kikat , räknat och haft oss....

Scrapbooking

ja precis det har jag börjat med, det är skit kul, tycker om att pyssla och skapa roliga och mer personliga kort.
jag har iaf kommit fram till att det finns rätt MYCKET saker inom scrapbooking och dom kostar. Men en hobby ska kosta lite=) Vi var ju till kupolen i torsdags och då gick jag in på Panduro Hobby och köpte mig ett start kit och lite annat. sen så ångra jag mig att jag inte köpte mera saker, för dom hade 70% på mycket, så då gick jag in på deras hemsia och beställde lite där istället. Så nästa vecka borde jag få hämta ut mitt STORA baket. =)

RSS 2.0