Vem är hon??

Alltså vem är den här Amandavardet.blogg.se, man kan ju hoppas för hennes eget bästa att hon bara är ett skämt, att hon har slagit vad med några kompisar att reta upp så många människor som möjligt.
Fast ändå så väljer man ju själv om man vill besöka hennes blogg eller trycka på play till hennes videoblogg. Men man kan inte låta bli,att vad har hon att säga denna gång. Fast det är väl så man får en blogg att bli omtalad, har man inget vettit att skriva om som intresserar massa människor så kanske man får göra en videoblogg som irriterar massa människor istället.
 Självklart så ska väl hon få skriva om vad hon vill men man trodde att även denna lilla tös hade gränser. Tittade runt och upptäckte ett videoinlägg där och pratar om mammor med barnvagnar. att dom inte borde få finnas att att dom går där med sina feta arselen och bara är ivägen så man inte kommer förbi. och att man ska absolut inte flytta sig om det kommer en mamma med barnvagn för dom borde inte få finnas till typ. jag mena snälla nån prata om nått som verkligen är ett problem att tex barn i andra länder svälter och inte att du inte kommer fram på H&M för att kunna köpa ditt smink för alla mammor med barnvagn och feta rövar.   

Kommentarer
Postat av: zaida

Hon har skämt ut sig för hela svenska folket. Hon gör det bara för att tjäna pengar ...

2009-08-25 @ 12:58:49
URL: http://zaida.devote.se/
Postat av: Erica

2009-08-25 @ 18:18:46
URL: http://musice.blogg.se/
Postat av: Erica

2009-08-25 @ 18:18:48
URL: http://musice.blogg.se/
Postat av: Erica

Ops glömde skriva i de övre!! Sry



var med och anmäl dig till veckans blogg!



www.musice.blogg.se

2009-08-25 @ 18:19:25
URL: http://musice.blogg.se/
Postat av: Jessica - Skellefteå

Sv: Det kan jag verkligen hålla med om och det är inte bara du som säger samma sak om henne det är löjligt rent av sagt..

2009-08-25 @ 21:15:06
URL: http://mamsyjess.blogg.se/
Postat av: Emma Damm Drawings

Kikar in och säger hej :-) Är allt bra med dig en dag som denna? Jag Skulle behöva lite hjälp på bloggen min, vilekt utav mina egendesignade motiv tycker du ska tryckas på nya linnen?

2009-08-26 @ 12:10:10
URL: http://emmadamm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0