Storstädning

Idag så är det storstädning som gäller. Tvätten hänger ute i solen och jag har piskat alla mattorna och håller nu på att plockar ihop här hemma innan jag kan börja damma och dammsuga och sedan torka golven.
Plus att solen lyser så skönt på himlen så man kan gå ut på balkongen och sola sig lite mellan städningen.

Ikväll blir det även att äta tacos=)
Nä nu åter till städningen

image64
Bild: Google.se

Måndag

ja så var det en ny vecka, va har jag gjort idag då? inte mycket, bara kollat på en film.
Ikväll när henrik kommer hem blir det att göra hamburgare och strips. det är så mycket godare att äta egen hamburgare än att tex äta från sibylla. Fast å andra sidan så är ju hamburgaren köpt från affärn men man får ju lägga på vad man vill ha själv och så. hehe vad rörigt det blev nu när jag skulle förklara, men hoppas att ni förstår=)

Sedan imon så blir det en städdag, jag ska börja tvätta imon och sen när henrik kommer hem så hjälper han till med lite städning. Skulle ha tvättat fönstren igentligen oxå men vet inte om jag orkar det.

Gävle

Snart blir det att åka till Gävle med Lina. Ska kika lite i affärer och bara njuta av det vackra vädret.
nu är det äntligen helg så gött, ikväll blir det att käka gott kanske grilla=)
Har nyss lyssnat på fredagsfräckis på Rix FM, haha.....Roger, Titti och Gert är bara för bäst=)

Nu måste jag göra mig iordning.


Kicks & KappAhl

Vi har ju fått Kicks och KappAhl hit till staden och dom öppnar idag, så jag och märta ska ner och snoka hur det ser ut och så sen blir det att ta en fika i det fina vädret och snacka en massa skit=)

Sedan ikväll blir det att titta på lyxfällan och efterlyst.

Storvik

Ja jag är i Storvik och hälsar på lite. ska snart gå ner och äta kyckling med ris och currysås...mums=)
Sen blir det väl att prata lite med Mamma när hon kommer hem från jobbet och lillbrorsan frå skolan.
Sen har jag inte så mycket att säga förutom att det är toppen väder 17+ kan inte blir bättre, jo varmare kan det bli med det får inte blir för varmt för då är det inte skönt längre bara lidande.

Våran Balkong

Här kommer lite bilder på min balkong, det var svårt att få en bra bild. För den är så pass liten så man kan inte komma fram på nått bra sätt eller komma på lite avstånd så man ser lite mer. men men tyckte bilden blev rätt så bra man ser ju möblerna iaf. det lilla vi får plats med=) Det är jätte mysigt här ute men trångt. Skulle vara skönt och kanske ha en stor altan *längtar*

Har ni pyntat och satt ut era utemöbler på balkongen/altanen??
image63
Bild: Privat


Tänk på andra

Igår så blev jag klar med balkongen och Lina kom på besök. Vi käkade ute på balkongen  och snackade en massa skit=)
Nu håller jag på att tvättar och sen blir det att dammsuga lite här hemma. Idag när jag kom till tvättstugan så hängde det fortfarande kläder ute på tork fast det var min tid, så jag hoppas för ditt eget bästa att dom klädera är borta när jag kommer och ska hänga upp min tvätt. är så trött på folk som inte kan ta bort sin tvätt efter SIN tvätttid är slut eller som inte tar bort tvättmedel som blir kvar i maskinerna.
Nä nu ska jag inte bli på dåligt humör för att dom inte kan tänka på andra. Det är ju Så fint väder ute ju, fast tyvärr inte på min balkong men det kommer väl snart., hoppas, hoppas=)

Nu blir det att gå på krigsstigen till tvättstugan och titta om dom har tagit bort sin tvätt så min får plats=)

Balkongen

Idag blir det att göra fint på balkongen, sätta ut utemöblerna osv. Fast det tråkiga är att vi inte kan ha några blomlådor, kan inte göra hål i dom under så vattnet rinner ner för då rinner det ner till grannen. Får göra fint på väggen istället oxå ska jag ställa ut dom fina blommorna som jag fick av Robin igår, dom får pryda bordet där ute.

Toppen väder

Hoppas nu bara detta håller i sig. det skulle vara helt underbart det.
Imon blir det att åka till Järbo till svärföräldrarna. Henrik ska hjälpa till och gräva igen ett hål som har har grävt upp. och jag vet inte vad jag ska hitta på, det visar sig. Men det blir iaf frukost först när vi kommer dit.
Hoppas det är fint väder imon kanske man kan ut och gå lite, ta med sig nån utav hundarna kanske....

Rosor

Det kan ju inte bli sötare än detta. Vill bara ha det, det kanske är lite gammeldax, att man har ärvt det från mormor eller nått. Men rosor kan aldrig bli fel, tycker iaf jag. Sen går det ju alltid att överdriva med saker och ting det måste man akta sig för att det inte blir för mycket utav det goda.
Men visst är det för sött med detta överkast och påslakanset?
image62
Bild: Ellos.se

Ny

Äntligen har jag fått en snygg ny design på min blogg, är så nöjd med den. Nu känns den mer personlig än dom här designerna som man kan välja här på blogg.se.
Det är min älskling som har gjort den här fina bloggen åt mig=) Tusen tack gubben=)

Dans

Idag ska lilla Ella ha dansuppvisning, ska dit kl 17.00 och titta på henne. Ska bli så skoj=)
Hon har börjat på dans och dansar 1 gång i veckan och idag så ska dom vis aupp vart dom lärt sig.

sen ikväll så blir det tacos...mumma och en massa mys framför tv med älskling =)

Grilla

Gud vad jag blev sugen på att grilla, det är ju så fint väder ute. Fast det är nog lite för kallt ännu att sitta ute men härligt att grilla ute och känna den goda lukten. Och se älsklingen stå där ute och grilla goda köttbitar. kan inte bli bättre=) Hehe ska fråga han om han vill ha grillat, fast då måste vi till affärn först, jobbigt =( Äh skit samma det får vara jobbigt jag vill ha grillat=)

Ampel

Igår så hittade jag denna fina ampel (tror jag att det heter), har alltid velat haft en sådan, tycker att dom är så otroligt fina. sedan hittade jag även en fin platsblomma som jag kan ha i, jag är så nöjd så=) Den fick pryda mitt vardagsrumsfönster. Tänk att en sådan billig och enkel sak kan göra så mycket, trivs bättre nu med fönstret, fast sen vet man ju aldrig hur länge detta får hänga kvar, jag har ju en tendens att tröttna på saker ganska fort. Tex så vill jag byta gardiner i köket fast jag nästan nyss satt upp nya. Så typiskt mig=)

Jag längtar så mycket till i helgen, inget spec händer men jag och älskling ska äta gott och bara mysa =)
image61
Bild: Privat

Tvättar

Just nu håller jag på och tvättar, det var mycket olika färger denna gång så man måste springa fram och tillbaka till tvättstugan hela tiden.
Fast det finns ett + och det är att det är så fint väder ute, får se om jag hinner smita iväg en stund från tvätten och gå ut och gå en stund.

Håller tummarna

Kl 15.00 så ska jag iväg och göra en sak, ni får inte veta vad det är ännu. men kommer att skriva vad det är sen om det går vägen. Bara att hålla tummarna och hoppas, hoppas, hoppas =)

Kan ju passa på och visa mina lampor som köpt ochh satt upp i Köket ovanför köksbordet. blev riktigt nöjd.
image60
Bild: Privat

Kallt

Ja så har man gjort stan då, hehe har varit ner och gjort lite ärenden och kikat runt lite. Sandviken är inte stort, fast det är det ju inte känt för heller. Ibland vill man bara ta sitt pick och back och dra till nått trevligare ställe och få öppna en liten inredningsbutik, gud vilken dröm=)
Nä snart blir det att ställa sig framför spisen och laga korv och makaroner plus att jag ska röra ihop en Gorgonzola och ha till. *mums*

Bytt

Igår så blev det att byta gardiner i både sovrum och vardagsrum. Det blev mycket bättre det blev ljusare och finare.  Vardagsrummet blev jag riktigt nöjd med. Sen så hittade jag en jätte fin Orkidé igår på Bernö oxå så nu har jag 2st och jag är så lycklig=)
Hehe vill ni veta en rolig sak, ni som följt min blogg vet säkert att jag älskar inredning. Linnéa frågade mig om jag vela följa med henne hem och hjälpa henne, pyssla och pynta om i hennes vardagsrum. så kanske till helgen så blir det att åka till Hemtex och titta ut nya gardiner, lampor och sedan blommor, Roligt att hon fråga, att någon tycker att man har så pass fint här hemma så nån vill ha ens hjälp.
Aja här kommer iaf bilder på sovrummet och vardagsrummet.
image59
Bild: Privat

Orkidé

Jag har varit ute efter en Orkidé ett tag nu, men har inte hittat nån som jag tyckt varit fin nog. men så fick jag en av min svärmor och den pryder så fint mitt hallfönster så nu måste jag bara ha fler och fler. dom är ju så fina.
Jag vet precis hur den ska jag se ut och hur många stänglar den ska ha och blommor, måste bara finna den perfekta Orkidén, det finns ju så många olika. 

Fult ute

Ja det är ju inte världens finaste ute nu inte, så tråkigt att inte våren kan komma och stanna nån gång. Gillar inte när det ska vara så här blött och tråkigt ute.
Idag har jag plockat ihop lite här hemma så det ser lite bättre ut iaf=) Snart blir det att kika i frysen vad man har för mat man kan koka ihop tills älskling kommer hem. har faktiskt varit duktig hela förra veckan och varit klar med maten tills han kommit hem från jobbet.
Är det någon som har något förslag på vad man kan äta idag? vad ska du äta?

Valbo

Ska snart göra mig iordning, för när Henrik kommer hem blir det av att åka till Valbo. Ska titta lite på kläder som vi kan ha på oss imon, för imon blir det skoj. säger inte vad. Det blir en överraskning till Linnéa och Mackan. det kommer iaf bli mat här hemma och dricka gott sen vet man inte =) Ni andra får veta sen.

Jag har hittat en fin klänning/linne/tunika eller vad det nu var har bara sätt den på tv. men den finns på MQ så jag ska in kika lite närmare på den. sen blir det nog att inhandla nån foundation oxå, det ska ju finnas nån som är som puder och det lät ju enkelt och bra, slipper man klädda med den man har nu.

aja får se vad jag kommer hem med, känner jag mig själv rätt så blir det ingenting eller nått som man inte tänkt sig handla. 


Tvätta

Nu ska jag snart gå iväg till Tvättstugan och tvätta lite. sen blir det nog att torka ut lite i kylskåpet, igår så frostade jag ur frysen så nu är den isfri.
Sen fick jag oxå upp mina nya gardiner som jag sytt upp. det är lite udda färg på dom, eller inte färgen men jag tror inte många skulle vela ha dom här gardinerna i sitt kök, men jag tyckte det blev snyggt. Vem har sagt att man måste ha och vara lika alla andra. Se på mig jag är verkligen inte lik alla andra. heheh.
Det är även en bild på våran nya "stege" som vi har som sängbord. riktigt snyggt blev det=)
Så vad tycker ni om gardinerna??
image58

Bild: Privat

RSS 2.0