Tavla

Här kommer några bilder på en tavla som jag har gjort. Bilderna är inte av det bästa kvalite men man ser lite iaf.
Jag har målat tavlan i antikvit och satt i en bild på mig och henrik som är den första bilden på oss tillsammans=)

Sen har jag skrivit en text som jag tycker är jättefin
"Du vet väl om att du är värdefull,
att du är viktig, här och nu.
att du är älskad för din egen skull
för ingen annan är som du"

     

Städa

Nä nu ska jag slita fram dammsugaren och gå ett varv runt huset både uppe och nere. Blir mycket mer att dammsuga nu när man har flyttat till hus. men det är det värt. Tänkte bli klar innan henrik kommer hem så det är rent och fräscht. Fast inte bara för henriks skull, utan att imon kommer det folk hit på kalas för att älsklingen har ju fyllt hela 27år=)

Igår packade jag upp en massa kartonger så nu är det inte många kvar. men måste gå igenom alla och verkligen kolla igenom vad man ska ha kvar och vad man ska slänga.

Sen går jag här och väntar på tills dom ska höra av sig om mitt månbord. hoppas det inte blir nått krångel nu bara.  nu när jag äntligen har hittat ett och för ett bra pris.
Sen när jag är klar med städandet så ska jag ta fram mitt lilla halloween pynt som jag har.

Shabby chic

Här kommer en bild på min spegel som jag köpte på loppis. som jag har målat vit och tagit sandpapper och skrapat på den så den ser gammal och sliten ut. fast det syns inte så bra på bilden. Sen lär jag berätta att hallen ska vi måla om sedan i ljusbrunt så då kommer spegeln att göra sig bättre. sen fick mina fina änglar pryda sidan utav den. riktigt nöjd. Det kom även med en bild på min fina huslykta, tycker dom är så fin, så igår när jag var hos Annika som har blomsterträdgårn här i Järbo så såg jag denna söta lykta och kunde inte bara motstå den.

 


Igen

Nu börjar det bli lite tjatigt men vi sitter åter igen hemma hos linnea och äter mat.så skönt att slippa att göra mat hemma i huset, när allt är en ända stor röra. Nu har vi iaf fått lite mer iordning och det känns jätte skönt.

Idol 2009

just nu sitter vi hemma hos Linnéa och tittar på Idol. Vi har även ätit tacos här hemma. Det vart att vi åt här för att vi har inte packat ner några kastruller eller stekpanna för att kunna göra någon mat i huset. Har ingen mat heller så var det ju bra med de.
Vi ska sova  huset nu för första gången, ska bli spännande. Jag och henrik har börjat flytta lite tunga grejer själv idag, och det gick ju rätt smidigt.

Imon blir det mer flytt men då får henrik hjälp av en kompis, skönt=)
Det blir nog snart att dra sig hemmåt, vill så gärna fortsätta att plocka upp och göra iordning.

Jag säger bara en sak HEJJA CALLE!!!!!!!

Mycket på schemat

idag står det mycket på schemat men ändå har jag ingen fart. jag är skit dålig på att sätta igång och börja, men sen när jag väl är i gång så kan inget stoppa mig=) jag ska snart gå in i badrummet och komma ut som en person som kan visa sig ute. Tänkte först åka till dollar och titta på lite saker och om jag finner det jag söker så vill jag åka in till Ikea och köpa en annan sak som jag vill ha. sen måste jag hem och göra lite mat och hinna packa några kartonger som vi ska ta med oss till Järbo.
För det blir att fortsätta att städa där, han inte klart allting igår. det tar inte slut här, tänkte att jag skulle tvätta fönstrerna i lägenheten men då upptäckte jag att vi har tagit med alla hinkar till järbo, så det får vänta.

Tvättmedelsburk

Vill så gärna ha denna fina, söta tvättmedels burk. Nu när man kommer att få en egen tvättstuga så är det roligt att pynta med en burk att ha tvättmedlet i än att ha det i förpackningarna som man köpet tvättmedlet i. Jag har sätt dom på en butik i Gävle, så det blir nog snart att åka in dit innan dom tar slut, för dom är typ slut överallt på internet. många som har dom=)


Städa

henrik ringde nyss och sa att gubben som äger huset som vi ska köpa, ska sätta på värmen idag. just nu är det iskallt där inne. det är ingen värme bara för att han har flyttat hur för länge sen. Så nu kan man ta med sig städkitet och gå lös där hemma. kommer ju bli att städa en gång till när man väl har kommit in med alla grejer. men känns att man vill städa ur ordentligt nu en gång eftersom att det har stått tomt under en lång tid. Igår köpte vi för första gången 2 st krattor till vårat hus, så nu ska alla löven bort innan vintern kommer.

Tidigt.

vaknade av att Linnèa ringde till mig typ halv nio på morgonen och fråga om jag vela hoppa in som förskole och fritidsfröken idag. så då var de bara att hoppa upp och slänga i sen en torr macka och slanga på sig lite smink och gasa i väg till Järbo. mycket skrik och prat var det när 32 barn är smalade i ett och samma rum. lite jobbigt speciellt när man inte är riktigt pigg. men det gick bra ändå. nu måste jag lämna över datorn till henrik och jocke för dom ska fixa ett skivomslag till jockes egen inspelade skiva. Och snart är det idol, wii gött.

kanske, hoppas, Wiii

idag kommer det att komma några som ska titta på våran lägenhet. Vi vill ju flytta så fort som möjligt och först fick vi höra utav våran hyresvärd att han har hittat nån som kan flytta i tidigast 1 dec. kändes tråkigt för dit är ett tag speciellt om man är ivrig på att flytta NU=) men så fick vi ett mejl av honom där det stog att en tjej hade hört av sig till honom och sa att hon kunde flytta in på en gång. nu börjar det att klana upp. så min uppgift blir att snygga till så gått det går i allt detta kaos av kartonger. För det blir henrik som får ta emot alla för jag ska till järbo först till huset och lämna lite grejer sen ska jag till Linnéa och hjäpla henne och tapetsera. och på allt detta så har jag blivit förkyld, det rinner i ögon och näsa, hoppas jag blir pigg till på söndag för då är det Innebandy som gäller.

RSS 2.0