Lunch

Snart blir det att hoppa in i duschen och göra mig iordning, jag ska käka lunch med Lina idag. Sen kommer jag även få se hennes nya frilla=)
Ikväll blir det att äta Pizza med Älskling, Linnéa, Mackan, Fanny, Robin och Maja. och efter dt så blir det att spela guitar hero och sing star, mycket trevligt.


Mysigare

jaha vad ska man göra nu då, jag tänkte jag skulle ta ner påskriset på inne och ute, sen kanske ta fram dammsugan och köra över alla dammråtter.
nu har vi äntligen satt upp allt som vi handlat på våran shopprunda, det blev en ny taklampa till köket, 2 mattor till sovrummet, klisterdekoration till badrums dörren och en hyllstege som sängbord till sovrummet.
Det har blivit så mysigt nu i sovrummet och finare i hallen, hehe kan kortfatta det hela och säga att det har blivit bättre överallt=)
 

Som ny

Idag så var vi till IKEA och köpte klister blommor som man kan sätta på väggar (målade, om man ångrar sig och vill ha tapeten kvar sedan) och dörrar. Vi har även blommor på våran garderob i sovrummet fast inte samma. men jag blev riktigt nöjd faktiskt. jag har liksom 2st stora vita dörrar i hallen det blir så tråkigt så jag vela ha nått där. det blev som en helt ny dörr det pryder så fint allt annat rött som vi har i hallen. Det är är ett så enkelt och billigt sätt att göra något så snyggt på.

En liten fråga till er läsare: Ska WC-skylten sitta kvar eller tas bort??
image57
Bild: Privat

Påskdagen

Igår så var vi hos Svärföräldrarna och åt påskmiddag, god mat och trevligt sällskap =) Sedan blev det Singstar, först tänkte jag inte vara med, för jag mena, jag är ju inte känd direkt att kunna sjunga. men jag måste säga att jag och Mackan ägde. Hahha vi skulle kunna bilda ett grupp och sjunga duetter, vilken hitt det skulle bli=) hehe eller så kanske inte. så nästa helg blir det att ta fram guitar hero och singstar hänger nog med det oxå, för då kommer Linnéa och Mackan hit och ska spela lite, det ska bli skoj, längtar =)
 
 Idag blir det nog bara att slappa, kanske ut och gå lite. Sedan ikväll blir det Wallander.

Fynd


image56Igår gjorde jag ett väsk fynd, jag har velat haft en liten finare väska som man kan ha när man ska på  finare tillställningar tex bröllop osv. Inne på Kappahl så hittade jag denna ur gulliga lilla väska. Kostade endast 49.50
Nu bara längtar jag tills vi ska blir bjudna på bröllop igen så man kan visa upp sin lilla väska..hehe

Bild: Privat





Påskägg

Det är inte svårt att göra ett eget litet spa hemma, såg de här produkterna på Åhléns.
Aroma Passion - En silkesmjuk och välgörande badolja med en sensuell doft av granatäpple och chili. Innehåller vegetabiliska oljor och E-vitamin som gör huden mjuk och len. Häll i varmt vatten och njut av ett stimulerande bad. 

Aroma Harmony - Kaneldoftnade rökelse och gulliga små tvålar i olika färger. Varför inte göra det lite extra mysigt i påskhelgen eller ge bort det i ett påskägg.
image55

Bild: Ahlens.se


 


Bio

Ikväll blir det bio "Angel" hoppas att det är bra nu då. Eller jag hoppas att det blev bokat 2 biljetter nu, tänkte nämligen gå på bion här i sandviken och man kan ringa in och boka och prata med en inspelad röst och det är alltid lika krångligt. aja vi får se hur det blir när vi kommer dit.

Igår fick jag även min efter längtade bok "kärleksförklaring" den var inte som jag hade tänkt mig. men med lite ändringar så blir den som våran egen lilla kärleksbok till varandra=)

Haha måste bara säga en sak, vi var in till valbo igår och jag har sätt ett par snygga gardiner inne på Coop men har inte gjort mig råd att köpa dom vet inte ens vart jag ska ha dom. men så såg jag dom igår och dom hade sänkt dom till 29kr. då kunde jag bara inte låta bli.

Nä nu ska jag ta och äta lite frukost sen blir det nog att stryka gardiner.

Gratisbio

Vill du ha presentkort på din favvo butik eller gå på bio?? 
Klicka då på denna länken och börja samla poäng! http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=30003 och om inte länken funkar som den ska så klicka på Registrera dig och ange Tjina som värvare.
Om du klickar på den länken värvas du utav mig och får direkt 75 poäng. När du fått ihop dina egna 100 p (det vill säga sammanlagt 175 p) får jag 200 p som tack för att jag värvade dig.
Detta är helt gratis.

Kappa

Tvätten står som nr 1 idag på min göra lista, var inte så mycket tvätt denna gång och det tackar vi för. När man nästan måste gå igenom hela mossvägen för att komma till den stora tvättstugan. i oförsig inte så långt men drygt om man har en stor blå ikea kasse på ryggen.
snart blir det att stryka gardiner satt upp nya här om dagen, jag tog en panel gardin och gjorde en kappa av den. blev riktigt nöjd faktiskt, kommer en bild här nedan så ni förstår=) Ja som även syns på bilden så behöver dom pressas lite under strykhärnet.
image54
Bild: Privat



Flyttar in

Håller på att städar för fullt, det behövs verkligen, man ser hur dammråttorna bygger born här hemma och bara fler och fler flyttar in...haha nä riktigt så illa är det inte, men det hade varit häftigt att se =) Dammar och dammsuger ett rum i taget sen sätter jag mig vid datorn och spelar lite, blir inte lika drygt då.
Snart blir det att åka till affärn och handla mat till ikväll. har varit sugen på denna mat hela veckan så nu blir det fläskfilé och hasselbackspotatis och nån sås till, det blir mumma det=)
Sen måste jag även kommer ihåg att köpa nya beck-filmen som kommer med expressen, hoppas bara den finns kvar.
Har även beställt "kärleksförklaring" boken, så hoppas den kommer nästa vecka ska bli så skoj att fylla i, i den=)

Nä nu fortsätta och städa....

Gävle

Idag ska jag och älsklingen åka in till gävle köpa lite saker och sen bara titta runt lite. och sen blir det även att äta någonstans i Gävle. Så mysigt att äta ute med Henrik=) han var sugen på att äta på Max, men jag tycker inte om att äta hamburgare ute, dom är så sliskiga. men men vi ska nog komma på ett ställe som båda vill äta ifrån. eller så får jag offra mig och äta på Max, vad gör man inte för sin käraste=)
Imon blir det att åka till Järbo på kalas, då fyller Linnéa år. Hurra Hurra Hurra Grattis!! 


Tvättar

jag hade så mycket tvätt så jag lära gå två ggr till tvättstugan orkade inte ta allt, men nu så, nu är allt tvättat och allt hänger på torkning, hoppas bara allt blir torrt är så drygt och behöva hänga upp det här i lägenheten  finns inte så mycket plats. Jag har även fyllt diskmaskinen med disk så den är oxå igång nu.

Lite senare idag blir det att åka ner på stan och lämna tillbaka lån glasögonen, henrik har nu bestämt sig för ett par, min älskling ska bli en glasögon orm, hehe nädå han är så fin i sina nya glasögon.

Sen måste jag komma ihåg att beställa denna underbara mysiga bok "Kärleksförklaring". vill ha den, måste ha den. det skulle vara så roligt att äga den, att kunna skriva i och sen läsa om några år. Gå in på barnlycka.se för att läsa mer om denna bok och beställ den du oxå.
image53
Bild: barnlycka.se

Promenad

Idag var jag till Brorsan och hälsade på honom i hans nya lägenhet. Sen gick jag ut på en liten promenad med hans hund Leo. Haha vi borde bli modeller Leo och jag. Fan va snygg vi är på bild=)
 
image52

Bild: Privat

Haha

gud vad skönt att inte Carola gick vidare igår, rätt åt henne=) Men det var inte roligt att inte Ola gick vidare, han är ju så bra.
Igår var ju jag på Cup hela dagen i skutskär, måste säga att skutskär är inte så fy skam ändå. det är riktigt fint där, fina hus till lika. Aja åter till cupen. det gick inte så bra för tims lag men men roligt att se ändå.

Nu ska jag fixa mig lite sen blir det att åka till affären och handla lite och sen även komma på vad vi ska äta ikväll...antingen pizza eller kött...hmm det måste tänkas på. Ikväll är det Wallander på tv , men det blir att spela in för vi ska titta på the perfect man som oxå börjar kl 21.00.

Tv kväll

idag har jag vart i valbo med mamma,det var mycket trevligt. jag hittade jätte gulliga prydnadssaker till påken. Små söta ankor och påskharar. Imon ska jag följa med Mamma till skutskär och titta på Tim, har har innebandy cup där. Kommer att blir där typ hela dagen.
Snart blir det att titta på Beck, har inhandlat mig en ny Beck film "Mannen med ikonerna" sen blir det den nya filmen med Irene Huss. som en bonus på allt så blir det påskmust och grillchips=)

Stan

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag kila ner på stan en stund ska posta ett brev sen ska jag kika lite, måste ha ett par nya skor. är även sugen på nya gardiner till sovrummet. Vi får se vad jag hittar=)

Karlstad

Sitter nu och äter korv med bröd, det är min frukost. Blev inte hungrig förns nu och jag vela inte ha smörgås så det blev korv i stället. Idag när älskling kommer hem så ska vi iväg på en sak som jag inte kommer att tala om ännu, det får ni veta sen om det blir som jag vill =)
Nä nu ska jag packa upp våra kläder från våran lilla resa till Karlstad, vi var på bröllop i lördags, det var trevligt=)
Måste ju även tacka Linnéa och Magnus för den roliga resan, vi hade det riktigt skoj både dit och hem=)

RSS 2.0