Jobba

hehe igr var det skoj på jobbet, mycket skratt. Fast kul är det j iaf varje dag=)
Idag var det inte meningen att jag skulle jobba men det var en som var sjuk, så det är ju klart att man ställer upp, bara roligt=)
Efter jobbet så ska jag och henrik åka in till valbo till Hemtex, såg att dom hade halva priset på gardiner. kanske jag hittar några fina in till sovrummet, för i helgen blir det att pynta inför julen. ska bli så mysigt. älskar verkligen julen=)

Nä nu blir det att kila till Telia och hämta ut min telefon som har vart på lagning, hoppas att den funkar som den ska nu bara. 

Ha en bra Fredag!!
Tina♥ 

Hur gör ni??

snart är det 1:a advent. då ska julpyntet fram, Men frågan är ju hur mycket man ska ta fram. Allt eller bara byta gardiner och ta fram adventljusstaken, hmm det är svårt. men hur brukar Ni göra. Skiv gärna en rad eller två och berätta hur ni gör hemma hos er??

Paket

idag på trivsamt så skulle vi slå in över 400 julklappar som kommun folket har beställt. Vi satt ett mål att vi skulle hinna 100 st idag men vi han bara 90st, så det blir att slå in massa julklappar imon oxå, roligt de=)
jo idag hämtade jag ut mitt körkort oxå på posten, ja vad ska man säga. det är tur att det inte är så stor bild iaf.

Nä nu blir det att hoppa in iduschen är så trött så, imon tror jag att jag kommer att ta en liten sovmorgon för i morse ställde jag klockan så onödigt tidigt.

God natt!! 


Jobba

måste bara slänga in ett roligt inlägg. I lördags så ringde Malin till mig från Trivsamt, och frågade om jag vela jobba där fram till Jul, fast hon visste inte hur mycket det skulle bli men jag ska iaf börja på måndag, skit jul det=) och för er som inte vet vad det är för butik så är det en heminredningsbutik en sådan butik som jag jätte gärna vill jobba i. Så jag längtar så mycket till imon nu.
Nä nu måste jag väl återgå till Guitar hero spelar det med älsklingen. hehe han blev lite sur nyss bara för att jag inte satt där inne och såg när han klarade en låt utan en ända tabbe 100%.

Och snart är det ju oxå sista avsnittet utav Ensam mamma söker. Hoppas nu bara dom väljer dom killar som jag tycker, jag vet iaf vem Annette kommer att välja, nästan 100% säker på det. och Johanna ska välja Andreas och Nina vet jag inte.

Lördag

Jaha så var man ensam hemma då en lördags fömiddag. Henrik är hos Gert (hans farbror) och ska knäppa kort på hans katt, Hon ska vara med i tidningen "Årets lussekatt" eller var det nu hette. Sen bär det av till Storvik och ska titta på när lillbrorsan ska spela innebandy.
Sen skulle det vara trevligt att hitta på nått mera men som vadå, hmmm...någon som har något förslag??

Nä nu kallar plattången.

Ha en skön Lördag!!
Tina♥ 

Presenter

god mat blev det iaf, men jag tyvärr inte städat klart. när jag är hemma själv och ska städa så brukar jag städa lite sen går jag till datorn och spelar ett spel som jag nöter och nöter på om dagarna, så du hinner man inte med att städa så mycket. Det jag har kvar till imon är toan, köket och sen torka golven överallt. men det drar man över imon=)

mamma och ella kom förbi och fikade lite, hon hade även med sig presenter till mig för att jag har fått körkort. jag fick två julblommor och en chokladask, som jag snart ska sätta mig och smaska i, till Du är vad du äter, mycket passande=)

Jag hoppas att blommorna hålles sig tills det är dax att sätta upp dom. brukar ha oturen att dom hinner dö för mig. har inte speciellt nå gröna fingrar, fast det är kul med blommor.



Städdag

Ja så var det torsdag igen då (städdagen), jag känner verkligen inte för att städa. men jag vet att det kommer att kännas så bra när man väl är klar. Idag kommer jag få städa själv för henrik ska ut och roa sig med sina arbetskamrater, dom ska spela bowling i Gävle.
efter som att jag kommer bli själv tills i kväll så kanske man ska skämma bort sig själv och laga nån god middag bara till mig. hmm låter lockande=)

Men dit är en långt, måste göra ett bra jobb först innan jag är värd nån god mat. Jag hade tänkt att jag skulle tvätta fönstren oxå. för dom ser inte allt för vackra ut.

jag kanske återkommer sen och berätta hur allt går och säger om jag är värd nån god mat sedan.

Hare gött!!
Tina♥

ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har jag fått mitt efterlängtade KÖRKORT!! nu är allt pluggandes över och det är så skönt. Fast jag har fortfarande inte smält det. Igår den 17/11 så gjorde jag uppskrivningen, klarade det på första försöket.
Sen idag den 18/11 kl 13.15 så körde jag upp. klarade även det på första försöket. Nu är man rätt så stolt över sig själv.
Så nu får jag köra helt själv på vägarna, kommer nog att ta någon dag innan jag vågar åka helt själv i bilen, kommer kännas skit skumt.
så någon gång nästa vecka så kommer jag att få hem mitt riktiga körkort=)

Här kommer bilen som man önskar sig utav tomten=)

Måste läsas!!

Haha verkligen så rolig och vilket bra påhitt med alla dessa vägmärken.

  En dag när jag var ute o gick

  såg jag en kvinna med fina former.

 Det gick runt i huvudet och

 kändes som en brand inom mig.

 Jag längtade efter ett svalkande bad.

 Hon tyckte att det var roligt att våra vågar korsats.

 Hon ville att jag skulle följa med hem.

 Vi hoppade i säng.

 Hon sa att hon åt P-piller,

 nu fanns det ingen återvändo.

 Hon särade på ena benet

 och sedan det andra.

 Min reaktion var våldsam.

 Jag körde in den.

 Det märktes att hon var oskuld.

 Snart var vi i full gång.

 Inte ens vilda älgar kunde stoppa oss.


 Vi körde många ställningar.

 Det kändes som blixt o dunder.

 Efter mycket givande & tagande

 avtog passionen

 och hon bad mig att sakta ner.

 Plötstligt sa hon: Jag har glömt pillret!

 Det var stor fara för barn.

 Min upphetsning dog ut.

 Det va dags att dra.

 Jag hoppade över staketet

 och sladdade därifrån.

 Efter nio månader ringde hon

 från sjukhuset.

 Hela världen rasade samman

 Jag var farsan.

Kalas

Jaha vad händer i helgen då. jo det blir en massa kalas, Idag ska vi till Järbo och fira mackan som blir 34år tror jag. GRATTIS!! GRATTIS!!. På lördag blir det att åka åt det andra hållet till Storvik, För då fyller syrran hela 30år Stort GRATTIS!!

Jo en till rolig som händer idag, eller ja händer och händer med idag så firar Jag och Henrik 2,5 år tillsammans. Får se vad vi hittar på, på kvällen när vi kommit hem.

Bild: Google.se

Så nöjd

hehe nu är jag fan stolt över mig själv. satt på körskolan och kämpade på med teorin, är på repetion den består utav tre delar. jag hade fixat en. 2 kvar. jag läste och kryssade i läste och kryssade i, tills det stog efter många om och med GODKÄNT. Yes nu bara en kvar. Åter igen så läste jag och kryssade efter 70 frågor så tryckte jag på resultat och av min stora förvåning så står det GODKÄNT och det var på första försöket =)
Sen kom jag vidare på en annan fas som hette "Sluttest" och även där så klarade jag det på första försöket. så imon blir det att gå igenom alla faser igen och träna på innan jag ska skriva upp. det finns ett datum men jag tänker inte berätta när =)

Nä nu väntar duschen, sen blir det att gick först på Room Service och sedan Persbrandt i Oskyldigt dömd.

Tigern

Måste bara visa lite bilder på det vackraste djuret som finns. Tigern, ja tyvärr så får man inte ha dom som husdjur och det är ju förståeligt men fatta vilken vakt"hund" det skulle ha varit.


Bild: Google.se

Förkyld

jahopp så har man blivit förkyld, vet inte vad det är med mig. Bara under detta år så har jag varit förkyld hela tiden känns det som. och det hinner knappt gå över förns nästa förkylning kommer. För tex när jag gick på gymnasiet så var jag typ hemma 2ggr på 3år (sjuk allstå) borde man ha fått nått stipendium för tycker ja=)

Trots min förkylning så springer jag mellan tvättstugan och körkortsboken, hehe det märks på andningen att jag är förkyld. För jag tycker att det är lättare att förstå en text om jag får läsa den högt. och förkylningen gör så att jag måste hämta hämta andan lite då och då, blir anfådd av att läsa då är det illa=)

Nä nu kallar tvätten på att bli upp hängd och torr, hoppas bara att allt hinner bli tort så man slipper hänga det i hela lägenheten. Ser så trist ut.

Ha en bra dag!!
Tina♥

Rusk Rusk

jaha så har man tittat klart på Andra Avenyn (på internet), så nu har man det avklarat behöver inte hålla koll på vilka tiden det kommer att gå under veckan.
Ja så var ´man 4400kr fattigare, har köpt nya vinterdäck idag. Fast det är det nästan värt, man slipper iaf sitta och guppa runt när man kör under 50km/h och över 110km/h, fast det åter stå och se om det har blivit bättre för vi ska sätta på dom nya däcken imon. men jag lovar att åter komma med resultatet=)

sen vet jag inte vad jag ska skriva mera, hmmm, nä nu skiter jag i detta ska sätta mig och läsa lite i körkortsboken.

Ha en skön kväll!!
Tina♥

Så Arg

ibland blir man så jävla förbannad rent ut sagt, dom säger att dom ska hjälpa en, en ändå förstör dom bara för en. Dom säger att dom måste göra så här för min skull, men dom kan inte tala om vad som är felet, nä då fick jag ringa till henne och säga att det går inte men jag vet inte varför. ibland undrar man vad dom igentligen gör om dagarna.

Men nu har jag iaf pratat med henne så jag hoppas att det går vägen. det kändes bra och jag hoppas att hon tycker lika. För jag skulle gråta av glädje.

aja nu till helt andra saker, körde med claes idag, det gick bra och så men jag måste lära mig och titta mera i dom där förbannade speglarna. Heheh sen visade han mig även vart vi kommer att åka den dagen jag ska köra upp och visade vart han skulle sitta och vänta och att han kommer att komma ut när jag har kört klart med vägverket-gubben, så jag slipper vara ensam=) hehe så snäll claes.

Kl 18.00 kommer Henrik hem med pizza, lite gott=)

Ha en skön kväll!!
Tina♥

Blev inget

jaha så nu kommer jag inte få praktisera på smaksak heller, för facket säger ifrån och varför vet jag inte, får veta mera imon.  åh jag blir så trött på allt detta, vill ha ett jobb så jag slipper allt som har med arbetsförmedlingen att göra.

Här hemma möblerar vi om lite, ska ta bort lite kläder från klädgarderoben och ta in dom i den stora garderoben som vi har i sovrummet som datorn har stått i. nu ska datorn in i klädgarderoben. Hoppas bara detta blir bra. Det är så tråkigt att bo trångt. det är liksom precis så att altt får plats, allt har sin plats annars skulle det bara bli kaos.

Jag vill ha hus med yter, med det får komma nångång i framtiden.
Just nu vill jag fokusera på att klara körkortet och hitta ett jobb, det är mitt mål nu.

Mamma och Tim kanske skulle titta förbi sedan, jag bad mamma köpa med sig nått gått fikabröd..*Mums*

NyKär

man har sätt så många par som det inte håller mellan och så, speciellt efter att dom har varit tsm ett tag,
Jag och Henrik firar snart 2,5 år tsm och jag är som nykär. Hehe vi ska tex åka till Willys efter att Henrik kommer hem och jag längtar jätte mycket, låter kanske löjligt, men så äre=) Det behöver inte vara nå stora saker, det räcker med små. Man behöver inte åka utomlands för att ha det trevligt och mysigt, det räcker att åka till Willys, hehe
det spelar ingen roll vart vi åer eller är nånstans bara vi är där tillsammans.
Han är verkligen mannen i mitt liv. Jag kan se framför mig ett liv med Henrik eller hur vi tex sitter tsm på ett ålderdomshem och är fortfarande lika kära som vi är nu.
Jag har verkligen hittat den rätte. Vi passar verkligen bra ihop. Denna bild är från Sommaren 06

Bild: Privat

RSS 2.0