Äventyr i Järbo

idag ska jag vara barnvakt till robin och maja. ska först hämta robin från skolan och sedan maja från dagis. efter det blir det att sätta sig ute och ta en glass i solen=) och efter det bär det av till frissan. robin ska få en ny frilla. sen efter vårat lilla äventyr så ska vi hem till robin och maja och vänta tills deras föräldrar kommer hem och henrik kommer oxå dit hem.

Vi ska även kolla på ett nytt radhus någon dag i veckan hoppas jag att det blir. Hoppas det blir snart och att det ser bra ut=)

City Gross

Nu är tvätten klar och den hänger ute för torkning och underkläderna ligger i torktumlaren. och jag har tvätttid till kl 17.00, snacka om att ligga före sin planering. skönt...Så nu håller jag på att plockar ur diskmaskinen så alla sysslor är gjorda..det är bara bra att det är klart för när henrik kommer hem så ska vi åka in till City gross som öppnar idag kl 17.00. Så det blir stor handling där. roligt att se nått annat än icas hyllor=)
Sen när henrik kommer hem så är han ledig enda till måndag nästa vecka. hoppas bara det blir fint väder för då blir det bam bam för hela slanten...längtar så, för er som inte har ätit åsens bam bam har verkligen missat något. tack så mycket för tipset johanna. nu kommer jag bara leva på bam bam i sommar.=)

Jobba imon....

Imon Lördag ska jag jobba på Trivsamt med Maggan, haha fan vad skoj vi ska ha det.
Jag var in dit igår och kollade om mina gardiner hade kommit som igentligen skulle komma på måndag. men då hade det blivit nån miss så dom hade glömt att skicka just mina gardiner och några kappor, hur typiskt är inte det då. så antingen kommer dom idag eller på måndag.

allstå varför måste det blåsa så hemskt för, man blåster ju fan nästan bort. det är jätte fint på himlen inte ett enda moln men så ska det blåsa så hemskt. Imon hoppas jag att det är fint väder för då kommer det ut mer folk och då är det stor chans att det blir mycket folk på Trivsamt oxå, det tycker vi om=)

hmm undra vad jag ska hitta på nu då innan henrik kommer hem. så tråkigt att vara hemma själv. finns liksom inget att göra. igår tvättade jag och städade hela lägenheten.

Jo måste även säga att igår så firade jag och Henrik 3år tillsammans. Det känns så underbart, jag känner mig så lycklig och trygg med henrik. ♥

Mitt lila-kök

jag vet inte hur länge man ska stå ut med detta pip ljud. det är något fel på datorn, den piper hela tiden. Det är nått som är klappt eller nått med ljud-knappen. aja trött blir man iaf.

Måste bara visa lite bilder på mitt Lila-kök. har satt upp mina sommar gardiner och sytt lila dukar utav ett par panelgardiner. fast skulle vara skoj om det blev sommar ute oxå. eller iaf om vädret kunde bestämma sig och inte ändra sig ena minuten efter den andra.

Det kommer lite fler bilder oxå på min fina krans på jag köpte när jag och henrik var på rättviksmarknaden. fast pärlorna var inte med dom köpte jag på en inredningsbutik och satt i dom själv. Sen har jag även planterat lite blommor i blomlådan utanför sovrumsfönstret.







Bild: Privat

RSS 2.0