Måndag 14:35

Måste det vara dåligt väder när vi ska måla. hela dagen igår gick bort för då var det ju så klart dåligt väder.
idag är det ju inte bättre direkt men henrik ska iaf måla klart sista svängen på framsidan av garaget så det blir klart. Är mycket nöjd med garaget, det blev ett lyft när vi målade fodret och vindskivor vita, mycket fräschare.

Fast det ät lite bra att det är dåligt väder oxå för då hinner man ikapp med allt här inne som man har skjutit upp för att man vill lägga all tid ute på huset. så idag blir det att städa och tvätta, inte världens roligaste sysslor kanske men ett måste, fast tvätta tycker jag är roligt, låter kanske knäppt i vissa öron men sån är jag =) Är roligare nu när man har en egen tvättstuga och kan tvätta när man vill. ska göra om den sen eller måla väggarna och så. Jag har fått fria händer där inne. Så det kommer iaf blir en vägg som är babyrosa, så mycket kan jag säga=)

nä nu tillbaka till skurhinken=)


Fredag 16.37

Igår höll jag på från 11.00 på morgonen till 20.30 på kvällen med att måla huset. det blev en pause på 20min när svärmor och Maja  kom förbi en stund=)

Jag har så sjukt ont i ena axeln, men det hindra mig inte från att måla idag oxå. jag höll bara på till en 14.00 idag. nu har jag lagt målningen på hyllan. får se om vi fortsätter lite imon innan vi ska åka bort till årsunda för att fira Mormor. För nu har Henrik semester, så kanske vi kommer någon vart med målningen.

Vi ska grilla ikväll, det ska bli så gott, det var ett tag sen vi grillade nu och det är ju inte likt oss. Vi som grillar oavsatt om det är snö eller grönt gräs ute=)

Får man säga att man inte orkar mera, fast man inte ens är halvklar??

Onsdag 12.49

fy fan vilken värme de är ute, jag har täckt golvet med papp på altanen, sen har jag borstat av väggarna innan för altanen. Vi ska nämligen måla om huset, eller inte måla ny färg det blir falurödfärg igen och fortfarande vita knutar.

Det sägs att det är drygt om man ska byta från falurödfärg till en "vanlig" färg. Det kommer ju ändå blir fräscht att man har målat med ny fräsch färg.

Jag har nu gått in för att få i mig lite mat, är så hungrig. Blir att fortsätta sedan med huset när Henrik kommer hem, skulle det bli något fel så känns det bättre om man är två=)

Ha en bra dag alla där ute i denna värme!!


Tisdag 14.01

varför tar man inte vara på dagen när man är ledig. men jag har ingen ork och det är så tråkigt att vara hemma själv. jag vaknar på morgonen och sätter på mig myskläder sen går man i det resten av dagen. Gör inget vettigt av min lediga tid. jag vill hitta på saker men hur kul är det då, att få göra saker själv det är väl inge skoj heller.

Nä nästa vecka får henrik semester, då kommer det att kännas bättre. Då är vi iaf två som har det tråkigt. veckan kommer att börja med att skrapa hus och byta ut plankor. sen ska färgen på. det kommer bli så fräscht med ny färg. men det kommer dock ha samma färg som det är nu men det kommer ju bli en ny frächfärg. och sen när vi är klara så kan vi luta oss tillbaka och njuta av resten av semestern=)
Och säga: Fan vad vi är bra!! ;)


Handla

Nu blir det att göra en latte och bre en macka, det känns som att denna dag går bakåt, sitter här hemma och har det tråkigt, har inte ork för nått.
väntar tills kl ska bli runt 4:a så jag kan åka in till sandviken och möta upp henrik. vi ska åka och köpa färg till huset och nya plankor till ena sidan av huset.
Sen nästa vecka när henrik börjar sin semester så ska det börjas med att måla hus. en jobbig sak att ta upp semestern för kanske men det måste göras. Men det kommer att vara så skönt när vi är klar och vet att detta har vi gjort helt själva....*stolt* =)


ett tag sedan nu...

ja så var man tillbaka här igen då. man vet aldrig vad man ska skriva..hmm??

det är iaf ett underbart väder ute, nästan för varmt för min smak, iaf om man ska sitta direkt i solen.
imon blir det iaf att dra iväg på eckerö linjen med henrik, marri och jimmy. vi ska även gå runt lite i mariehamn och äta gott och bara ha det trevligt.

igår städade jag hela huset så det känns så skönt idag att allt är rent och fräscht. slipper man städa i helgen.
Ja som jag skrev tidigare så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva så det blir inte mycket mer änså här=)

Men hoppas ni får en skön dag !!

RSS 2.0