V.28

Ringde idag eller nyss till IKEA och prata med dom om jag ska jobba helgen V.28, för det var inte tänkt så från början eller det var nått missförstånd eller var det var. men jag skulle vara beredd på att jobba då iaf om annat så skulle hon höra av sig.
Så alla nära och kära kom in till IKEA helgen V.28 =)
Idag ska jag gå till körskolan och läsa teori för första gången. sen ska jag nog beställa en körlektion oxå och sen hoppas jag på att få mitt efter längtade körkort innan vintern.
Sen efter det när henrik har kommit hem så drar det av till affären för att stor handla lite.
Det blir även att ringa till våran nya hyresvärd och höra när vi kan börja och tapetsera och sådan, ska bli så skoj att få välja tapeter helt själv och i vilka kataloger man vill det är man ju inte van med från Sandvikenhus.
det kommer bli så fint hemma hos oss. sen efter vi har tapetserat så blir det att åka till IKEA och inhandla nått nytt. Man blir så avis när man står i kassan och ser vad fina saker alla handlar, jag vill oxå ha=)

Ockelbo marknad

idag blir det ockelbo marknad med henrik och lina, och jag ska köra dit. ja jag har inte nå körkort ännu så henrik får sitta med bredvid. men jag håller på eller jag betalde in igår och tänkte börja teorin idag men dom stänger kl 11.00 och min kurs slutar kl 12.00. så typiskt jag som vela gå dit idag.
Hoppas allt går vägen så hoppas jag att ha ett körkort innan vintern=)

Hoppas dom har nått skoj på marknaden men det blir väl bara det gamla som är varje år, men men mysigt ändå=)

Det blir väl att hälsa på svärmor oxå kanske om hon jobbar fortfarande när vi kommer dit.

Miroi

Jag sitter nu på kursen på Miroi. det är inge skoj här alls. fast det är ju kul att man har nått att göra iaf. I helgen jobbar jag på IKEA både lördag och söndag. det ska bli skoj. det blir första gången som jag kommer att få stå helt själv nu, ingen som står bakom och tittar så jag gör rätt =(

Fast imon blir det att åka in på Ockelbo marknaden och kika runt lite. och är det fint väder kanske man kan köpa sig nått gott och sätta sig i gräset med älsklingen, alltid lika trevligt=)

Nä nu åter gå till jobb letandet =)

Kombi

hmm idag blev det att äta frukost ute på en jätte fin plats, så mysigt så.
 Ikväll blir det att grilla tredje dagen irad. fast vi blev bjudna dom andra dagarna =) men om det inte vore nog med det så ska jag henrik göra sin fetaost sås eller vad man ska kalla den. den är så j*vla god=)

Imon är jag ledig, då blir det att åka till Årsunda och vara lite i stugan med mamma, pappa och tim.
Måste ju även passa på och säga att vi har bytt in våran lilla skönhet och köpt oss en kombi, det är så skönt med bakdörrar och en stor baklucka.

Fotboll

Ryssland - Sverige 1-0 hittills iaf, dom måste vinna. Ja snart är det midsommar oxå, vad tiden går, det blir iaf att fira den ute i Årsunda med mamma, pappa, tim och henrik då så klart, vet inte om mormor och morfar kommer oxå och eventuellt tobias oxå, men men.

Jag går en kurs, Miroi heter den inom arbetsförmedlingen och inom Miroi så kan man lösa kurser på distans och det ska jag göra som heter Butikssäljare 400p, det är ju bra att skriva på meritförteckningen, så kanske man blir lite mer eftertraktad iaf=)

Nä nu åter gå till fotbollen.

Jubileumsfest

våran kära dator har pajjat dom kom och hämtade den i onsdags och det skulle ta 10 arbetsdagar att laga den. så nu sitter jag vid henriks arbetsdator som han har tagit hem.
Idag är det Jubileumsfest på sandvik, så det kommer anställda från hela sverige som jobbar på sanvik då hit till dennna fest. Dom har fixat ihop lag inom sandvik med minst 2 tjejer på planen. så först blir det fotboll sen blir det Buffé=)
och uppträdanden, det kommer att hålla på ända till kl 00.00. Om inte det vore nog så kommer det att finnas en storbilds tv så man kan få se matchen mellan Sverige och Spanien ikväll..gött=)

Nä snart kommer Linnéa hit, då blir det att åka ner till stan och titta på skor åt henne som hon kan ha ikväll. sen hem hit och vänta på magnus för att äta grekisk pastasallad=)

Jo just ja en till rolig sak, IKEA ringde mig här i veckan och erbjöd mig jobb, fast bara varann helg och eventuellt i veckorna om nån blir sjuk osv. Men ändå det är ju en stor chans att komma in och få visa upp sig iaf, Så på måndag och tisdag är det introduktion, allstå jag ska stå i kassan=) Så det ska bli skit skoj! 

Borta

jaha det var ju typiskt att detta skulle hända. henriks cykel har blivit snodd. vi har alltid kunnat haft dom ute och inget har hänt dom, vi har till och med haft dom olåsta nån gång men dom stod iaf kvar. Så nu ska vi gå ska skallgång efter cykeln=) men om någon ser en ensam blå biltema cykel så kan ni väl höra av er. Blitemaklistermärkerna på cykeln är borttaget. men för säkerthetskull så kommer här en bild så ni vet vad ni ska leta efter=)


Bild: Biltema

Inte långt kvar nu

Idag händer inte så mycket, ska typ bara ta en sväng med dammsugaren och plocka ihop lite. det är inge roligt att städa och hålla fint när man vet att man ska flytta snart. men man kan ju inte bo hur som helst för det men ändå. Förhoppningsvis så blir det flytt den 1 augusti redan, och om allt går vägen så kan vi få börja tapetsera 1 Juli så allt är klart innan alla möbler och saker kommer in. Så schysst av nya hyservärden att vi slipper betala dubbla hyrer, för vi måste ju bo kvar här till den 1 september (på mossvägen). Men vi kommer att få flytta in i den nya lägenheten redan den 1 Augusti och slippa betala hyra för den månaden då. För den kommer ju iaf stå tom en månad så då fick vi flytta in om vi vela. och de vill vi ju=)
Ser framemot att åka till Gävle sen och titta ut tapeter till hela lägenheten. vilka man vill eller ja nästan iaf och inte till vilket pris som helst. han är ju snäll och bjuder på det hela (hyresvärden)


Cykla

Idag blir det att laga min cykel sen cykla till ICA och inhandla nått gott fika bröd sen bege sig till Hälsansstig. för där finns det liksom som en uteplats över vattnet typ eller strax bredvid, med bänkar och bord så där tänkte vi fika lite och bara njuta för det är jätte fint där=) Sen på andra sidan så har dom en grillplats om man vill grilla lite.

Nä nu ska jag fixa mina t-shirtar som inte blev av igår sen göra mig i ordning och sen kanske sätta på en film tills Henrik kommer hem.

??

Ännu en fin dag. vad händer idag då? inte ett dugg tror jag. orkar inte göra något, eller jag skulle vela sola lite i solen men det är inte så skoj att göra det själv heller men men
Får väl fortsätta dammsuga här hemma har vardagsrummet och sovrummet kvar. Sen ska jag även rensa bland mina
t-shirtar och slänga sånt som man aldrig kommer att använda igen iaf.

Tjing!!

Fint

Jaha så var det bara att ta fram damsugaren igen och köra en vända i lägenheten. det brukar gå rätt snabbt bara man sätter i gång. sen blir det att hoppa in i duschen och bege sig ner på stan på lite ärenden.

sen när henrik kommer hem så blir det att ta medpicknick korgen och åka till nått mysigt ställe och bara njuta av vädret och sällskapet=)

Tjing!!

RSS 2.0