Nordisk kriminalkrönika 2009

idag kom den äntligen, Patrik 1,5. Så då var det bara att åka till ICA och köpa den. Så i helgen blir det att titta på denna bra:a film.

sen har jag oxå sätt att den 3 mars så kommer det komma ut en bok som jag vill ha
"Nordisk kriminalkrönika 2009". Jag tycker sånna här böcker är intressanta. Men jag vet inte om jag ska beställa den för den kostar 649kr, det tyckte jag var lite väl mycket. men jag är bra sugen på att köpa den.

idag var den en rolig dag på Trivsamt. jag hade även mina glasögon på mig hela dagen på jobbet. jag har bara haft dom när jag kört bil förut men det var skönt för ögonen att ha glasögonen på sig hela dagen. fast jag har inte blivit van ännu att ha dom på mig. tycker dom bara är i vägen.


www.spifab.se

Singing Bee!!

Kl 13.00 bär det av till Stockholm. Jag, Henrik, Lojka och Emelie ska titta på Jocke Sjöstedt när han är med i Singing Bee. Det är inspelning idag, men fatta om vi kommer med sen i TV längre fram i 2009=) Vi har gjort 3 st fina skyltar som vi ska skylta med...haha roligt ju. Åh vet inte vad jag ska ha på mig för nått. man fick ju inte ha på sig vad som helst heller. Jocke hade fått ett brev utav dom där det stod vad publiken inte fick ha på sig för något osv. så nu blir det att rota fram nått som passar i TV =)

Och inte nog med det, jag har fått OK utav AF att jag ska få ha min lärlingsplats på Trivsamt. Så nu kommer jag att vara där och förbli där 3 månader framåt. Eller ja vi får ju hoppas att det blir längre fast inte som lärling utan som anställd=)

Nä nu har jag inte tid med detta, jag måste hinna få i mig någon mat oxå innan vi far iväg till huvudstaden.

Ha en bra dag, för det ska iaf jag ha=)
//Tina


Hela familjen??

efter mycket kikandes och pratades här vi datorn så har jag bestämt mig för att lägga ner detta. Inte för allframtid men iaf tills imon. ska förpassa mig åter igen till soffan och titta på några fler avsnitt utav Sex And The City.
ibland kan man bli så avis på dom, inte att dom har typ legat med hela new york men att dom har varan. dom vet precis vart dom har varan. och att det är dom 4:a i vått och torrt.

Aja nog pratat om det, nu istället kan vi prata om att jag är ett steg närmare det som jag har fruktat i hela mitt liv att vi kommer att bli en familj som alla har glasögon. inte för att jag tycker att det är fult med glas ögon och att min henrik passa oxå jätte bra i sina. men nu är jag oxå på väg dit. men som tur ska jag bara ha dom när jag kör och får hoppas att det kommer att räcka. men en dag så står jag där med Pappa Henrik Mamma Tina och barnet och alla vi har glasögon som en lycklig familj =)

Nä nu återgå till Tv:n
 

RSS 2.0