Slingor

Jag har precis haft i hårfärgen i håret och sitter och väntar tills den har värkt klart. Har en sån här rolig sling-mössa på mig, det blir ljusa slingor så här till sommaren=) Hehe henrik fick hjälpa mig att ta ut allt hår från alla dom små hålen. alltså det är sjukligt vad håröm man är, satt och grinade mig igenom allt=) men så nu får vi se om det var mödan värt.

Efter det så blir det att grilla. mumma=)

Måste ju även berätta att jag har badat för första gången iår. det var faktiskt riktigt skönt, fast det tyckte ju inte fegfisen Lina...haha.


Nice

Skönt väder ute, idag åt jag lunch med henrik, alltid lika mysigt=) idag när henrik kommer hem blir det att åka till sandvikenhus och lämna in en lapp för att vi säger upp våran lägenhet här på mossvägen. Har vi tur så får vi börja tapetsera i våran nya lägenhet redan den 1 juli men senast den 1 Augusti =)
Det blir även att ta med sig picknick korgen ut och köra till nått trevligt ställa och äta middag. På menyn idag står det lassagne och sallad till.

Åh imon är det Fredag, så skönt för då kan man vara uppe så länge man vill sen dagen efter på lördag får man vakna upp med mannen i mitt liv och äta frukost tillsammans.

Flyttar

Nu har vi bestämt oss för att flytta. Detta kommer att ske den 1 September, men för hoopningsvis före. Så man får utstå en till sommar på denna lilla ballkong=) Vi kommer att få bestämma tapeter själv i hela lägenheten och hyresvärden betalar det. hur lyxigt är inte det. fast vi får sätta upp dom själv. Så nu är det bara att lära sig tapetsera=)

Och ett till plus är att vi kommer att få börja flytta in saker så fort han som bor där nu har flyttat ut.

Så vi hinner tapetsera innan vi kommer med alla saker. Hyresvärden är hur bra som helst, där skulle sandvikenhus lära sig något av.


Flytta??

idag har jag ätit frukost/lunch med henrik på stan, det var så mysigt så.
Du anar inte hur mycket jag älskar dig Henrik. Jag är så lycklig som har dig.
hehe vi kanske ska flytta från mossvägen nu, synd på ett sätt för det är ett jätte fint område osv. men den är alldeles för dyr hyra, för det man får. lägenheten är inte speciellt stor och hur stor balkong har man då, liksom hallå. För vi känner att vi vill komma ut lite man känner sig så instängd här inne. Så nu ska vi kolla på en som ha altan eller en liten uteplats iaf, och den är lite billigare. Så nu kanske man vill vara hemma på sommaren på sin egen altan istället för att jämt åka bort till folk för att kunna slappna av lite ute.
Har även precis slängt in lite tvätt i tvättmaskinerna. sedan typ vid 15.00 blir det att åka ut till Årsunda för att Morfar fyller år. fast igentligen imon men vi ska fira honom idag.

Suck

åh vad irriterad jag blir, har ringt hälsocentralen 3ggr denna vecka. för jag har blött näsblod nu i över 2 veckor och det är inte så roligt när det bara kommer när man är bland folk liksom. Nämen så pratade jag med dom så fick jag nå AD Vitaminer som jag skulle köpa på apoteker och nå blodstopp vadd och jag skulle åretkomma om det inte gick över. Och så klart så funkade det ju inte, så jag ringde igen. Då säger hon att jag ska ringa samtidigt som när jag blöder så skulle dom fixa en tid. Så jag blödde idag och ringde, då sa dom att dom har ingen tid förns i juni. men liksom vadå då har jag ju redan blött ner hela mossvägen. men att på tisdag så kunde en doktor ringa till mig och prata med mig vad det är för fel på mig varför jag blöder så länge. Så på tisdag vi man veta vad man har för fel =)

Aja annars en bra dag har bakat pizza med 5:orna, rörigt men det gick och dom tyckte att pizzan blev god=)

Andra dagen

på mitt jobb, eller ja, jag har fått vikariat på skolan i Järbo. Jag är nu mera sy och hemkunskapslärare=)
Det blir iaf denna veckan sen kanske nästa vecka oxå. Som längst blir det ju kanske till skolavslutningen.

Jag har mest 5:or och 6:or men kommer även att ha 3:or och 4:or. Jag tycker att det är skit skoj att få jobba med barnen dom är så gulliga så=)
Så imon på morgonen så blir det att ha hemkunskap för första gången. det blir att laga rulltårta och på fredag så blir det Pizza.


Bara 85kr

Och titta så fin stolen blev, blev helt som nya. Tänk vad lite tyg kan göra. Man kan förnya så mycket av bara lite textil.
Vi har även handlat stora badlakan, min är rosa med gråa fotavtryck på och henriks är grå med vita fotavtryck på. dom är så mysiga så=) Härligt när dom är så stora oxå 100x150cm. Sen köpte jag oxå 2st svarta leggings lite mer genomskinliga än vanliga.

Här kommer bilder på dom "nya" köksstolarna (fast alla stolarna är omgjorda)

Bild: Privat



 

Full fart mot helgen

Suck jag sov inge bra i natt jag vred och vände mig hela tiden och det var så varmt, då kan jag absolut inte sova. Så från kl 04.00 har jag vart vaken. Jag gick ut till soffan och la mig för att kolla på tv så jag inte störde henrik. Jag tror jag somnade en stund på soffan för jag vakna iaf med ett ryck att mobilen ringde sen ringde hemtelefonen  strax efter.

Hehe kände mig som en liten mamma imorse, eftersom att jag ändå var uppe när henrik skulle iväg så bredde jag mackor åt honom och la ner matlådan i en kasse så han hade allt packat och klart när han skulle åka=)

Nä jag tror faktiskt att jag ska ta och gå ut lite det är så varmt här inne. har balkongen uppe men ändå svettas jag.
Jag håller säkert på att bli sjuk =(
Fast lite glädje finns det ju iaf och det är att vi ska äta Tacos ikväll. Vi ska nämligen åka till Maxi i Gävle och köpa riven ost som vi glömde och köpa igår. Hehe lite långt för bara en ost men vi ska kika mera där inne sen ska vi över till blomsterlandet eller var det heter som ligger mittemot och köpa blommor till balkongen.

Ha en toppen helg allihopa!!

Rosor

Dom hära fina rosorna kom Henrik hem med igår, han är ju bara för go. Som sagt så firade vi 2år igår. Det var så mysigt så =) Jag skulle även köpa ett bonsaiträd åt honom, kanske inte låter som någon romatisk blomma men han vill verkligen ha ett sådant träd och sen är ju inte han lika förtjust i rosor och buketter, visst skulle ha bli glad för det oxå men inte lika kanske. Ja iaf så letade jag i alla blomsteraffärer i hela sandviken men ingen hade nån =(

Idag blir det att städa lägenheten och tvätta upp tvätten i tvättkorgen, så att allt är fräscht och fint till i helgen då man bara ska ta det lugnt och njuta av att man har städad lägenhet=)

Bild:Privat

2år idag

Tänk att det har gått 2år sedan du kom in i mitt liv och gjorde mig till världens lyckligatse.
Att år 2006 var ett toppen år kan ingen ta ifrån mig, Vi blev tsm den 14 Maj 2006, Vi flyttade ihop den 1 Oktober 2006
och Vi förlovade oss den 24 December 2006. Jo visst gick allt kanske lite väl fort men det är inget jag ångrar eller kommer att ångra. Allt känns så på rikitgt vi planerar våran framtid tillsammans, att skaffa hus, barn och kanske till och  med gifta oss, vem vet=)

Jag älskar när du ler mot mig.
Jag älskar när du ser på mig så där som bara du kan.
Jag älskar när du rör vid mig.
Jag älskar när du tilltalar mitt namn.
Jag älskar när du håller min hand så alla kan se.
Jag älskar när du tar hand om mig som bara du kan.
Jag älskar när du vill ha mig.


Jag älskar dig så otroligt mycket Henrik!!


Här kommer våran första bild tillsammans sommaren 2006



Tvätta

Nu blir det att gå ner och titta om det finns nån tvätttid i lilla tvättstugan, måste ju tvätta upp lite det är för lång tid innan jag kan tvätta i den stora tvättstugan.
sen skulle man ju ha gått ut och gått lite men det är så tråkigt att gå ut och gå själv. Man känner sig så fängslad i en lägenhet, jag vill så gärna ha ett hus nu med en liten gård som man kan pyssla med och ha en atlan som man kan sitta i så slipper man sitta på den hära lilla balkongen...usch

Vågigt

Åh man kan ju få nå fel, när jag hade långt så vela jag ha lite små vågigt hår det tycker jag är jätte fint. men så klippte jag av mig håret för att jag blev trött på det långahåret. så nu när jag har kort hår så blir håret vågigt, fast inte vågigt som jag vill ha det, det ligger inte som man vill det är liksom ingen stil över det hela, altså inget fint. så man får platta och platta för att det ska överhuvudtaget gå och gå ut.
Nu har håret växt lite och jag vill klippa mig lite kortare denna gång. men vet inte om jag vågar för att då blir håret ännu mer vågigt (inge fint vågigt) om inte det vore nog så har jag märkt att när jag klippte kort så kom det en virvell fram i bak på högersida så jag vet inte om jag kan ha kortare för då kommer den ju fram och den går liksom åt sidan, ja ni hör ju bara elände.
Kan nån hjälpa mig. är det nån som vet nått man kan göra så man får rakt hår och att det stannar där iaf några veckor??

Andra Avenyn

Nu blir det att kika på andra avenyn på datorn. Väntar man efter avsnittet på söndagen så finns dom 3 nya avsnitten på datorn. Då slipper man vänta och måste sitta bänkad framför tv just kl 20.00.


Bild: Google.se

Sista dagen

ja nu är helgen snart slut, en ny vecka står framför fötterna. Hoppas det bara blir soligt ute.
Denna helg har varit helt toppen, inte vart hemma så mycket. Har hälsat på både mina föräldrar och svärföräldrarna.

Just nu tittar jag på sprängaren, en bra film tycker jag, fast det kan inte henrik hålla med om men han får plågas att titta på den=)
Jag måste även ge mig av till Valbo nån dag och leta lite efter skor, vill ha nya sommarskor ballerinaskor.

Nu tillbax till filmen.

En soligdag i Högbo

Igår så åkte jag och henrik till Högbo för att har lite mysigt i det fina vädret, Så vi åkte till ICA för att inhandla nått gott och äta. Då sken solen så fint på himlen sen när vi närmar oss Högbo så kommer det värsta fläskmolnen och glider förbi solen och lägger sig för. Så vi fick ha picknick i lite molningt och soligt väder.
Sen när det var dax att packa ihop så kom solen tillbaka, så vi gick runt lite där och tittade och njöt av solen. Alltså det är skit fint i Högbo iaf på vissa platser=)
Här kommer lite bilder från gårdagen.

Min stora Kärlek=)                    

Picknick

Just nu sitter jag och äter frukost och solen skiner ute fast inte på balkongen, ovanligt =(
Igår så var vi på teater jag och henrik vi såg "hotell liggaren" det blev många skratt=) Men innan vi åkte in till Gävle för att se den så stannade vi i valbo en snabbis och sprang in på Coop, jag hade sätt ut en picknick korg där förut. Sen kom jag på att jag hade en rabatt kupong därfrån så den blev nästan gratis =) Så nu har jag äntligen en picknick korg. gud vad jag har längtat. Så om det är fint väder när henrik kommer hem så blir det att fylla picknick korgen och sätta säg ute på någon skönt plats i gräset och njuta=)

Fint väder

Synd bara att det inte var så fint på sista april, men vi hade det ju trevligt ändå=)
ja idag blir det att åka till Valbo och titta lite på kläder, måste ha byxor.
Nu ska jag äta frukost på balkongen och hoppas att det fina vädret håller i sig.

RSS 2.0